עבור לתוכן

מעבדי AMD

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על המעבדים של AMD

פורסם

תפרט את השאלה שלך, כי אין לנו כוח לעוד דיון סרק AMD vs INTEL.

פורסם

כן הא? נימאס לך ליטבוע נגד הזרם

פורסם

אני חוש שהם נורא יפים וזה וגם הכיתוב למעלה ממש יפה אחלה פונט וזה וזה... :screwy:

התדרדרת... פעם היו לך כוחות! לא לוותר!! אני קורא לך לסדר....

פורסם

נשמע ממש כאילו אנחנו פה פורום מעריצי אינטל, ומישהו שואל מה אנחנו חושבים בכלל על AMD. :screwy:

פורסם

וואללה, פה כולם חורקים שיניים ובשקט בשקט, בלי שאף אחד ישים לב, עוברים לאינטל... אבל לא שוכחים להלל את AMD, הכי טובים, הכי זולים הכי כל... לא כל כך מסתדר שאינטל עקפה אותם בקלילות.. (הרבה בזכות הראש הישראלי בחיפה ויקום) והעתיד לגבי AMD לא מזהיר.

אחים 'שלי תתעודדו, הרי מוצרי אינטל זה הכי כחול-לבן שאפשר.

פורסם

לא קשור לכחול לבן או לאדום צהוב ובלה בלה...

קשור לזמן הקנייה ויחס מחיר ביצועים מי משתלם.

פורסם

וואללה, פה כולם חורקים שיניים ובשקט בשקט, בלי שאף אחד ישים לב, עוברים לאינטל... אבל לא שוכחים להלל את AMD, הכי טובים, הכי זולים הכי כל... לא כל כך מסתדר שאינטל עקפה אותם בקלילות.. (הרבה בזכות הראש הישראלי בחיפה ויקום) והעתיד לגבי AMD לא מזהיר.

אחים 'שלי תתעודדו, הרי מוצרי אינטל זה הכי כחול-לבן שאפשר.

5 שנות פיתוח (מהבניאס ועד השקת ה-C2D) זה מאוד לא בקלילות

והבא שמגיב בלי קשר לנושא

כמו למשל

link=topic=227806.msg1997618#msg1997618 date=1167141386]

כן הא? נימאס לך ליטבוע נגד הזרם

מקבל אזהרה מתנה ממני

פורסם

כפי שליאור אמר, חזרה לנושא, לדעתי, AMD היא חברה מאוד טובה למעבדים (אם היא לא הייתה כזו, היא הייתה נסגרת ואף אחד מאיתנו לא היה מדבר עליה היום), כרגע היא במנוסה נוכח ה-CORE 2 של INTEL, אבל בעתיד לדעתי היא תכה שוב, ואז נחזור לימים שבהם זה היה ה-PENTIUM D מול ה-ATHLON 64 2X (למי שלא זוכר, ה-AMD לקח בכיף...)

פורסם

חייבים לציין עוד כמה דברים בהקשר של AMD מול אינטל, תסיק מזה מה שאתה רוצה לגבי המעבדים שלהם:

1. נכון לרגע זה, המעבדים שלהם לא נותנים את יחס הביצועים/מחיר הכי טוב בשוק (התואר הזה עבר לאינטל), אבל המעבדים שלהם עדיין טובים, במיוחד למי שרוצה כפולי ליבה זולים (הם בכל מקרה עדיפים על הפנטיום D). יש לציין גם שהמעבדים הראשונים בסידרת ה A64 X2 יותר זולים מהמעבדים הראשונים בסידרת ה C2D (הכוונה למעבדים כפולי ליבה לשוק הבינוני).

2. רוב הלוחות למעבדי C2D של אינטל יקרים יותר מהלוחות המקבילים למעבדי AMD, כך שמערכת מבוססת AMD לעיתים תהיה יותר זולה בסה"כ.

3. הכל יכול להשתנות עוד בעתיד, אבל מעבד קונים לפי הביצועים שלו ולא לפי מה שהחברה עשתה בעבר או מתכננת לעשות בעתיד, וגם לא לפי הטכנולוגיות שבהם המעבד משתמש (למשל במעבדי AMD - בקר זיכרון על המעבד, ערוץ מקשר יעיל יותר לערכת השבבים, ה HTT), ולכן מומלץ לבדוק ביקורות על מעבדים לפני שקונים.

לסיכום - אם יש לך מעבד מהדור הנוכחי של AMD - לא נדפקת. המעבד יעבוד טוב ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים