עבור לתוכן

אינטרנט מהיר שהפך לאינטרנט איטי מאוד (נועש לעזרה)

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה!

אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(

פורסם

סליחה אבל מהירות הורדה בקאזה בכלל לא מדד להורדות באינטרנט ולמהירות אינטרנט.

תנסה להתחבר לפרוקסי של 012 (אם יש להם אחד כזה).

פורסם
  • מחבר

עזוב קאזה תראה האתר SPEEDTEST.COM אומר שהמהירות שלי נמוכה וגם ההורדות במירק (בוטים שבעבר הורדתי מהם במהירות של 90 עכשיו אני מוריד מהם בקושי על 10) ואם אני לא משתמש ב-DAP אז אני מוריד בקושי על 30

פורסם

אוקיי .

כמה טלויזיות וממירים יש לכם בבית ? האם הוספת טלויזיה ? ממיר ?

אם כן, האם קיבלת מגבר לכבלים ?

אצלי בכל אופן כאשר מוסיפים מכשירי טלויזיה, טכנאי הכבלים בדק את הניחות בקו הוסיף לי מגבר בבית.

כמובן שאם אני מפסיק את פעולת המגבר, המודם לא מסתנכרן.

שים לב לשינויים בכבלים בבית וכל תוספת / שינוי תעדכן את חברת הכבלים וכמובן תעקוב אחרי התופעות שגטרמות לבעיות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה! לא יודע איך אבל היום כשהדלקתי את האינטרנט הכל חזר פתאום לקדמותו והאינטרנט חזר לעבוד מהר כמו פעם בכל זאת תודה על העזרה UDICOL

פורסם

סליחה אבל מהירות הורדה בקאזה בכלל לא מדד להורדות באינטרנט ולמהירות אינטרנט.

תנסה להתחבר לפרוקסי של 012 (אם יש להם אחד כזה).

ב012 הפרוקסי שקוף, ואני לא מאמין שאמרו לך שהבעייה היא בפירסומות ::) ,

הייתי מציע לך לנקות את ה cache בדפדפן, ובכל אופן בכלל האינטרנט של ערוצי זהב לא ממש מוצלח, יש להם המון בעיות עם האינטרנט שלהם (ואני מדבר על מידע פנימי), אני במקומך הייתי עובר ל ADSL שלהם ;)

פורסם

"....מציע לך לנקות את ה cache בדפדפן....."

זה מעניין,עוד לא שמעתי על זה , במה זה בדיוק עוזר למה ואיך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים