עבור לתוכן

הלך הכ"מ-התלבטות

Featured Replies

פורסם

כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה :/(ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים.

אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית

המפרט: amd 3200

gigabyte k8n ultra 9

1gb

פורסם

בקשר למחירים אף אחד לא יוכל לענות לך כרגע כמו שרשמת, אנשים כאן הם לא חוזי עתידות (למרות שאני חוזה שמישהו ירצח את lolipop בעתיד, בטוח)

בקשר להאם לקנות עכשיו או לחכות, זה תלוי רק בך

אישית הייתי מחכה, ובזמן שאני לא משחק במחשב, הייתי מוצא קצת חיים

אבל אם אתה לחוץ, יש פה אנשים שמוכרים ג'יפה MX 440 במחירים מטורפים :smile1:

בקיצור, תענה לעצמך על השאלה, אף אחד לא יודע יותר טוב ממך עד כמה אתה אוהב לשחק, והאם אתה יכול להתאפק או לא.

פורסם

:pissed:

מה אתה מערב אותי?!

וזה lollipop!!! עילג!

פורסם

המממ... בוא נסגור שלא הופכים כל ת'רד בפורומים לספאם, יש מעט ת'רדים שמוקדשים לכך, וכל השאר - לא.

אם אתה לא מבין בדיחה וזה מציק לך - אני אערוך את זה החוצה.

בקשר לאיות - לא כ"כ היה חשוב לי לדייק בניק שלך.

פורסם

לא אכפת לי שתכתוב מה שאתה רוצה, אבל לא כאן. בכללי.

פורסם

הייתי קונה כרטיס חלש יחסית, מעביר ת'זמן על רזולוציות נמוכות [מה קרה? אני שרדתי עם FX5200 ופנטיום ארבע PRESCOTT במשך 3-4 שנים, והמחשב שלך חזק הרבה יותר] ותחכה לR600, איך שלא יצא המחירים ירדו, כמה? אני לא יודע, פורום נביאים זה שם ----->

:silly:

-ג'ו

פורסם

אם אפשר לדעת כמה זמן הוא היה ברשותך ?ואם היה לו קירור רגיל של גיגבייט?פשוט אני לא מבין איך כמ נשרף פתאום.. זה מפחיד......

פורסם

וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה :/(ואני לא...)

לא חבל?

תתעקש על האחריות!

פורסם
  • מחבר

לא חבל?

תתעקש על האחריות!

אני מתקשר כל יום :/

יש למישהו רעיון מה להגיד להם? שהנזק נעשה מעצמו ולא אני העלתי תכרטיס באש או מה שהם חושבים :bash:

ולמי ששאל כמה זמן הכרטיס אצלי-שנה וחצי הקירור היה רגיל ובקשר לזה שהוא נשרף אני לא יודע... פתאום אין מחשב..

פורסם

למה אתה מתרגש? הכרטיס נשרף יש לך עליו עדיין אחריות מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתרגש? הכרטיס נשרף יש לך עליו עדיין אחריות מה הבעיה?

האחריות נחשבת רק אם אין חלק שרוף כך נאמר לי....

פורסם

זו ממש בדיחה! אין כזה דבר אחריות היא אחריות!

לכל דבר פרט למכת ברק! תאמין לי אני מבין בזה אתה זכאי לקבל אחריות תדרוש אותה!

אם לא-תאיים עליהם במשפט אל תוותר יש לך 3 שנים אחריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה שילמת עליו???אני מניח שבאיזור 1600? או שאני טועה?חבללללל

פורסם

לדעתי אתה אמור לממש אחריות.

בכל מקרה, אם לא- לדעתי קנה משהו שיספק את צרכך. פשוט כך.

אם כרטיס חלש יהיה בסדר בשבילך- סבבה.

אם אתה דורש ממשחקים לעבוד על רז'+פרטים גבוהים פשוט קנה כרטיס שיספק את צרכיך היום וזהו.

פורסם
  • מחבר

זו ממש בדיחה! אין כזה דבר אחריות היא אחריות!

לכל דבר פרט למכת ברק! תאמין לי אני מבין בזה אתה זכאי לקבל אחריות תדרוש אותה!

אם לא-תאיים עליהם במשפט אל תוותר יש לך 3 שנים אחריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה שילמת עליו???אני מניח שבאיזור 1600? או שאני טועה?חבללללל

בזמנו הכרטיס עלה לי 2200 עם הנחה...

אם הייתה קפיצת חשמל וזה מה שהרס אז אין אחריות?

פורסם

אם זה מה שאמרו לך הייתי מציע לך לבדוק את תקנון האתר שלהם, לי בזמנו היה ספק כח ג'נרי ששרף לי את הכרטיס אחרי 30 דקות מאז שקניתי אותו, החליפו לי בלי שום בעיה.

ובפעם הבאה תלמד לא לקנות בחנות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים