פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לי במחשב זוג 160GB SATA2 WD או בשמם 1600JS.ההארדיסקים שקטים ובעלי ביצועים מעולים (ולהזכירכם מדובר בזוג כוננים).במחשב השני יש לי היטאצ'י 80GB SATA2, הוא רועש יחסית.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לי במחשב זוג 160GB SATA2 WD או בשמם 1600JS.ההארדיסקים שקטים ובעלי ביצועים מעולים (ולהזכירכם מדובר בזוג כוננים).במחשב השני יש לי היטאצ'י 80GB SATA2, הוא רועש יחסית. ונכון שהלוח במחשב השקט עם צ'יפסט של אינטל והרועש לא?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים נכון.אבל השני הוא גם הארדיסק שונה פיזית (פה WD שם HITACHI), אתה יכול לראות במפרט בצד.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים הבנתי וראיתי אבל זה לא קשור לHD היום כולם פחות או יותר אותו איכותהלוח אם הכי חשוב במחשב ואחריו המעבד והזיכרון שיש את שלושתם ביחד באיכות הסיכוי שיהיה לך רעשים ובעיות הוא קטן בהרבה
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים יכול להיות שיש קשר ל Acoustic Management של הכונן. קשה לי להאמין שהציפסט של אינטל מפעיל אותם בלי לשאול את המשתמש או בכלל יכול לבצע דבר כזה. עוד מידע לעצלנים כאן.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים כן מה זה במאת קשור בין בין הצ'יפסאט לבין ההרד דיסק כיאלו מה הצ'יפסט מחליט אם לטחון אותו או לא
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים כן מה זה במאת קשור בין בין הצ'יפסאט לבין ההרד דיסק כיאלו מה הצ'יפסט מחליט אם לטחון אותו או לאמאד קשור אם הצ'יפסט איכותי אז הוא יעבוד איתו טובואם הוא לא איכותי אז הוא יעבוד איתו לא טוב וזה התוצאהסוג הצ'יפסט זה האיכות של הלוח שלך מה אתם מתפלאים
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אנחנו מתפלאים בעיקר איך אתה ממשיך לכתוב שטויות...אין שום קשר בין סוג הצ'יפסט לרעש שעושה הכונן הקשיחכששאלתי מקודם מה הקשר, זאת היתה שאלה רטורית.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים או שהוא תקול או ש יכול להיות שיש קשר ל Acoustic Management של הכונן. עוד מידע לעצלנים כאן.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני לא מבין מה הקשר אז מה הצ'יפסאט מחליט לטחון את הכונן ולהעמיס אותו או משהו כזה?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני לא מבין מה הקשר אז מה הצ'יפסאט מחליט לטחון את הכונן ולהעמיס אותו או משהו כזה?מה הקשר? סביר יותר להניח ש1. הכונן תקול2. הבן אדם רגיש מאוד מאוד מאוד לרעש ולדעתו הסוביקטיבית הכונן רועש כמו טרקטור.כמו כן שכונן עובד במצב שקט, הוא בעל ביצועים מופחתים במידה מעטה ואילו כונן במצב רגיל או "רועש" הינו כונן בעל ביצועים רגילים וספק רועשים.אין מצב שהציפסט "מחליט" (למה שיחליט על דעת עצמו?) "לטחון ולהעמיס"(באיזה טחינה או העמסה מדובר?) את הכונן.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים חברים חברים תפסיקו לדבר שטויות זה הרי ידוע שכוננים קשיחים של WD מרעישים בזמן קריאה וכתיבה של נתונים זה שאתם לא שומעים זה בעיה שלכםההרד דיסקים שנחשבים הכי שקטים הם כידוע SEAGATE ו SAMSUNGתחליף לSEAGATE או לסאמסונג ותוכל שוב לתת מנוחה לאוזניים גם אני סבלתי מזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.