עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם וזכרון בתודה מראש לכל העוזרים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש

עם Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB

והבעיה שאני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי??? על בסיס 945 או 946

המחשב לא מיועד למשחקים (אני אפילו לא קונה כרגע כרטיס מסך...אולי בעתיד) ולא מתוכנן אוברקלוקינג

????

בנוסף רציתי לדעת האם כדי לי להשקיע בזיכרון 800 או ש677 יספיק לי (DDR 2 כמובן)

???

ושאלה אחרונה אני מתכן לקנות סטיק 1 של 512 ובעוד תקופה של חצי שנה אולי שנה עוד סטיק (בשביל ה DUOL)אך שמעתי התנגדויות (זה לא יהיה אותו פס יצור ועוד...) מה דעתכם בנושא????

ושוב תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

אם המחשב לא מיועד למשחקים או לאוברקלוקינג אז אין לך ממש טעם להשקיע ב 965..

לך על צ'יפסט 945. מספיק לך די והותר. כנ"ל לגבי הזכרונות - אתה יכול ללכת על 667 בכיף. לא יהיה לך ממש שימוש או תועלת מ DDR800..

לא הייתי ממליץ לך בעידן שלנו עוד לקנות רק 512MB זכרון , זה לא מספיק לכלום. מומלץ היום לפחות 1GB במיוחד עם תרצה בעתיד להתקין ויסטה על המחשב..

הייתי ממליץ לך לקנות 512X2 לפחות..

לגבי הכרטיס מסך - לא הבנתי איך אתה מתכוון להפעיל את המחשב בלי ?? יש לך כבר אחד ישן או מה ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה שנית,

בקשר לכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 על בסיס AGP אבל אני מניח שהוא לא יתאים ללוח אם..

אבל זה לא משנה לי מקסימום אני יקנה עם כרטיס מסך מובנה...

שמתי לב שכתבת על ה 965 ואני התכוונתי ל946 האם זה משנה משהו???

ובקשר לזכרון שכתבת שעדיף 2 סטיקים של 512 אני מסכים איתך אבל כרגע אני דל בתקציב ומעדיף לשדרג יותר מאוחר

השאלה היא האם זה כזה קריטי, כלומר יכול להיות שעוד תקופה מסויימת כאשר אני יקנה את הסטיק הנוסף יווצרו לי בעיות DUOL כיוון שזה לא אותו פס יצור או משהו בסגנון???

אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי 2 מפרטים מול העיניים

באחד עם INTEL BLK946GZISSL ISLETON LAN (מחיר 479)

השני ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E (מחיר 450)

יש דעה בנושא ההבדל הוא רק 30 שח

פורסם

לא ממש אוהב את הלוחות של אינטל.. בנוסף לאינטל יש רק שני סלוטים של DDR ולא ארבעה כמו ב ASROCK ..

אני הייתי בוחר מבינהם ב ASROCK .. אבל חכה לעוד דעות בנושא..

לגבי הזכרונות - אתה יכול לקנות עכשיו ומאוחר יותר עוד סטיק של 512.. זה לא אמור לגרום לשום בעיה.

אכן מומלץ לצורך תאימות מירבית לקנות שני סטיקים זהים מאותו יצרן ובעלי אותם תזמונים אבל הדבר לא כל כך קריטי במיוחד עם אתה לא מתכנן OC..

פורסם

אני לא יודע , אומרים ש945 יתמוך במרובעי ליבה אבל אני הייתי לוקח 965 לו רקבגלל זה שזה יעבוד בטוח וזה יעבוד יותר חלק וגם תומך ב זכרונות חדישים יותר...

גם : 512 לא מומלץ כמו שנאמר הייתי קונה 1G ומשדרג עוד 4\3 שנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים