עבור לתוכן

המלצה לרמקולים למחשב עד 400 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב עם התמורה הטובה ביותר שניתן להשיג במחיר הנמוך ביותר כמובן ;D.

האפשרויות שאותן בדקתי (לא בעצמי פיזית, אלא ע"י קריאת ביקורות) הן:

Creative sbs370 שהם ממש זולים (162 ש"ח) וזה קצת מחשיד, אבל דווקא קראתי עליהם ביקורות טובות.

logitech x230 שגם עליהם קראתי ביקורות טובות (274 ש"ח. מחיר סביר הייתי אומרת).

altec lansing ATP3 שקראתי כמובן הרבה ביקורות טובות אבל בפורום מישהו אמר שהבאס שלהם לא טוב?? (355 ש"ח)

JBL creature 2.1 שעליהם קראתי כמה ביקורות טובות, אבל לא הרבה כמו על האלטק. הן עולות 409 ש"ח.

אם מלבד אלה אתם מכירים רמקולים איכותיים עד 400 שקל, אשמח לשמוע גם עליהם.

השימוש העיקרי יהיה מוזיקה, אבל לפעמים גם משחקים וסרטים. היה יכול להיות נחמד אם יהיה שלט כך שאוכל לשלוט על עוצמת המוזיקה כשאני במיטה, ולא ליד המחשב. אבל אם הרמקולים האיכותיים ביותר יהיו בלי שלט, אז לא נורא. גם כניסה לאוזניות יכול להוות יתרון עבורי. אני מעוניינת בסאונד נקי וצלול אך יחד עם זאת עוצמתי במידה. לאחי יש רמקולים, שבהם הבאס גורם לרעידות (הדלתות גם רועדות) ולרעשים לא נעימים. לא מעוניינת בדבר כזה.

תודה רבה מראש לכל המייעצים :)

פורסם

הרמקולים הכי איכותיים מהרשימה, לפי דעתי (ובדקתי את רובם...) הם הATP3.

אין להם שלט ולא יציאה לאוזניות, אבל אחלה איכות, והשליטה על הווליום\ הדלקה\ באס וטראבל (צלילים גבוהים) המלאים על הלווין הימני

הJBL נחמדים, אבל לא מצאתי בהם משהו מיוחד (עדיין אני חושב שהATP3 יותר איכותיים מהם), הSBS זה סתם צעצוע (והיחידים שלא שמעתי מהרשימה ;D), הלוג'יטק סבירים (לפי מה שהרבה אנשים אומרים) אבל אני מאוד לא אהבתי אותם בגלל שהם מעמעמים את הסאונד ולי זה נורא הפריע... כאילו שמו עליהם כרית או משהו כה...

לגבי הרעידות- זה תלוי בעוצמה של הבאס (הסאב וופר) וזה "בעייה" ידועה. אפשר למנוע את זה ע"י הדבקה של ספוגיות על הדלתות (אני משתמש במעין סלוטייפ שעשוי מספוג דק) פשוט מדביקים פס של 5-7 ס"מ על המשקוף של הדלת (באזור המנעול, על החלק הבולט שעוצר את הדלת- לא על החלק שמאונך לקיר, ולתוכו נכנס הפין של המנעול...) או המדפים בארון שבהם הדלת נוגעת, וזה פותר 90% מהבעיות.

פורסם

הATP 3 הכי טובים מהרשימה עד כמה שאני זוכר

פורסם

לפי איך שה X-530 שלי נשמעות אני הייתי ממליץ לך לקנות את הX-230

פורסם

כל יום נפתח ת'רד כזה וכל יום אנחנו ממליצים על ה-ATP3...

מה יהייה :s05:

פורסם

תפתח סטיקי של FAQ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. אגב, גם אם כרטיס הקול שלי הוא מאוד פשוט הרמקולים האלה הם עדיין הכי עדיפים?

פורסם

בטווח המחירים הזה לא תשיגי רמקולים שהכרטיס קול יהווה פאקטור משמעותי באיכות הצליל שלהם (אלא אם זה כרטיס הFX של קריאייטיב שיוצרים אפקט סאונד מסויים שלא קיים בכרטיסים אחרים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים