פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כמו שכתוב בכותרת..לכל מי שיש ADSL של אלקטל על לינוקס שיעזור לי בבקשששההה....
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא הבנתי מה הבעיה שלך בדיוק.אם מדובר באחד המודמים של אלקטל שהוא גם ראוטר, פשוט תיכנס לממשק הניהול שלו ותגדיר שם את החיוג לספק. זה לא משנה מהי מערכת ההפעלה שבשימוש.אולי כוונתך להגדרת חייגן בתוך מערכת ההפעלה עצמה ולא בתוך המודם/נתב?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא הבנתי מה הבעיה שלך בדיוק. אם מדובר באחד המודמים של אלקטל שהוא גם ראוטר, פשוט תיכנס לממשק הניהול שלו ותגדיר שם את החיוג לספק. זה לא משנה מהי מערכת ההפעלה שבשימוש. אולי כוונתך להגדרת חייגן בתוך מערכת ההפעלה עצמה ולא בתוך המודם/נתב? איזה אלקטל זה מה הדגם שלו ?..
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר לפי מה שהבנתי זה אלקטל speedtouch home 510 נדמה לי וחיפשתי משהו כמו 3 שעות ברציפות דרך להתאים אותו ללינוקס ולא מצאתי\לא עבד....
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים sudo pppoeconf הוא ישאל אותך כל מיני שאלות בינהם שם משתמש וסיסמא מהספק, כל מה שאתה לא יודע לענות תשאיר כמו שהוא.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר אזהו שזה מה שכתבתי והוא עשה כזה מין סריקה לגילוי איזשהו מודם ואז אמר לי שהוא לא מצא שום מודם שמחובר......
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר תאמת אין לי מושג אבל בווינדוס הוא פועל מעולה(בעקרון הוא מובנה בלוח אם אבל יש לי אחד נפרד אז לחבר אותו?)
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר לוח של אליטהגרופ כנראה פשוט זה מה שכתוב על הגשר הצפוני נדמה לי אבל חצי מהתוכנות בנצ'ים שהפעלתי לא זיהו אותו אז אני לא יודע...יש לו צ'יפסט של סיס אם זה עוזר
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר טוב האמת היא שאין לי ממש כוח לפתוח עכשיו את המארז...אבל לפי דעתי הכרטיס בסדר כי הלינוקס זיהה שיש כרטיס בהתקשרות חיוג שלו..
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים זה קצת לא הגיוני שמצד אחד אתה אומר שהוא זיהה אותו, אבל מצד שני הוא לא מוצא אותו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.