עבור לתוכן

כיצד נראה ההבדל בין הרזולוציות???

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה

פורסם

כנס למשחק שתומך ברזולוציות האלה[או שמא עליי לומר רבולוציות? :lol:] ותחליף בין ה2. ככה תוכל לראות את ההבדל.

לדעתי הוא לא ממש משמעותי.

פורסם
  • מחבר

כנס למשחק שתומך ברזולוציות האלה[או שמא עליי לומר רבולוציות? :lol:] ותחליף בין ה2. ככה תוכל לראות את ההבדל.

לדעתי הוא לא ממש משמעותי.

רק חבל שהכרטיס מסך שלי לא יאפשר את זה, מן הסתם לא הייתי שואל אם היה מתאפר לי לראות את זה ע"י הכרטיס שלי..

פורסם
  • מחבר

מישהו???????

פורסם

סביר להניח שזה בגלל המסך שלך ולא בגלל הכרטיס מסך..

הדרייברים לא יציגו לך בכלל רזולוציות שהמסך שלך לא תומך בהן..

אם יש לך LCD = סביר להניח שהרזולוצייה המקסימלית שלך היא 1280X1024

אם יש לך CRT = או שיש לך רז מקסימלית של 1280X1024 או שיש לך רז מקסימלית של 1024X768..

אם יש לך מסך CRT או LCD יותר מקצועיים (והרבה יותר יקרים) = ייתכן שהרז המקסימלית שלך היא 1600X1200 - קשה לי להאמין אחרת לא היית פותח את הת'רד.. :lol:

* לשאלתך= ההבדלים קיימים זה בטוח.. מה אתה רוצה לאנשים יתארו לך במילים איך נראה ההבדל בין הרזולוציות ?! הכי טוב שתלך למישהו עם מסך עם רזולוצייה 1600X1200 ותראה בעצמך בעין. תמונה שווה אלף מילים (לפי דעתי יותר אבל לא חשוב..)

פורסם

אני דווקא חושב שהוא מתכוון לזה שהכרטיס שלו חלש בכדי להפעיל משחקים על הרזולוציות האלה.

לא חשוב ה FPS, חשוב לך שתראה את ההבדל - אתה לא מתכוון לשחק ברזולוציות האלה, רק לראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים