עבור לתוכן

מה קורה אם לא מנקים את המחשב 10 שנים

Featured Replies

פורסם

פשש איזה מחשב ענתיקה !

פורסם

מחשבים מאוד ישנים סובלים פחות מחום

פורסם

מחשבים מאוד ישנים סובלים פחות מחום

:lol: אני אזכור את זה לפעם הבאה שאני ארצה לקנות מחשב :lol: .

פשש איזה מחשב ענתיקה !

פורסם

מקסימום תשחק דיגר......

פורסם

מה עבר על המחשב הזה? שואה גרעינית?!

פורסם

הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.

הוא עובד?.... :eek2:

פורסם

הוא עובד?.... :eek2:

בואו אני ישתף אותכם....אמא שלי עובדת במשרד ממשלתי ושם בחופש הגדול מעסיקים את הילדים של העובדים במשך שבועיים בערך בחופש....אז שמו אותי עם האחרי מחשבים של הסניף בגלל שהם יודעים משנים קודמות שיש לי ידע במחשבים....קיצור הביאו לי מטלה לנקות את המחשבים בסניף מאבק כי (אני מצטט את האחראי!!) "לא ניקו אותם זמן מה"(!!!) בואו נגיד ככה: הייתי צריך דחפור כדי לנקות אותם.....ביזבזתי 3 בקבוקי לחץ אוויר לניקוי על כול מחשב....האבק היה בכזו כמות שזה היה מטורף ופאן או שואב אבק לא היה שם אז הכול עם הספריי לחץ אוויר....ומרוב שהאבק הזה שם שנים הוא כבר נישרף כזה מהחום והיה דביק ללוח ולרכיבים ואני רציני ש3 בקבוקי לחץ על מחשב בודד!!! ואלו לא היו בקבוקים רגילים אלא מיוחדים גדולים....

וכן המחשבים כולם עד האחרון שבהם עבדו..!!

פורסם

מקסימום תשחק דיגר......

לדעתי מדובר פה ב 486 או פנטיום 1 (לפי תושבת המעבד שהיא ZIP, עד ה 386 אם אני זוכר נכון היה צריך כלי מיוחד כדי להוציא את המעבד), ואפשר בקלות להריץ עליו windows 98 ולמשחקים ישנים ולעבודות משרדיות מחשב כזה דיי מספיק.

מה שמעניין במחשב הזה הוא שיש מקום ל 6 זיכרונות - אני זוכר מחשבים עם מקום ל 4 או אפילו 8 מודולים, אבל לא 6.

בקשר לאבק - אבק מפריע בעיקר לחלקים נעים (מאווררים) והרבה פחות לשבבים, במיוחד כאלו שפולטים מעט מאד חום.

פורסם

סתם בשביל הידע, יש איזה משהו מומלץ, כל כמה זמן לנקות את המחשב? כי אני מנקה את המחשב בערך כל חודשיים +-, אז זה פחות מדי, בסדר או מה?

ועוד משהו יש אבק במעבד עצמו, או יותר נכון המאוורר שלו, יש דרך לנקות את זה ? כי רק משם אני לא מצליח לנקות עד הסוף זה הרבה יותר קשה לנקות (יש לי P4)

פורסם

נו באמת, רואים שזה מחשב ששכב במחסן של מישהו הרבה שנים.

פורסם

סתם בשביל הידע, יש איזה משהו מומלץ, כל כמה זמן לנקות את המחשב? כי אני מנקה את המחשב בערך כל חודשיים +-, אז זה פחות מדי, בסדר או מה?

ועוד משהו יש אבק במעבד עצמו, או יותר נכון המאוורר שלו, יש דרך לנקות את זה ? כי רק משם אני לא מצליח לנקות עד הסוף זה הרבה יותר קשה לנקות (יש לי P4)

תלוי גם איפה אתה גר , אני אומר ככה: נקה את הבית המחשב יהיה יותר נקי ותצטרך לדאוג פחות למחשב ככה זה אצלי

אני גר באיזור נקי מאבק יחסית אז המחשב עצמו די נקי...

פורסם

לזה אתם קוראים מצב עגום?

כשאני פתחתי את המחשב הישן של החברה שלי (פנטיום פרו) היה שם יותר אבק מרכיבים אלקטרוניים

למעשה הכל היה מלא אבק, לא שכבה כמו פה, אלא גושים ענקיים

פורסם

מי שרוצה באמת לנקות את המחשב שלו מאבק כדאי שיתחיל מספק הכח (בהנחה שמי שעושה את זה יודע לפרק ולהרכיב אותו) - ספק הכח למעשה "שואב" אבק לתוכו, ומהר מאד מצטברים שם גושי אבק. למעשה, לאחר שפירקתי וניקיתי את ספק הכח שלי שמתי לב שרוב ה"קפיצות" הקטנות במתחים נעלמו (לזמן מה, עד שהוא "נטען" שוב באבק).

פורסם

אני אומר ככה: נקה את הבית המחשב יהיה יותר נקי ותצטרך לדאוג פחות למחשב ככה זה אצלי

אני גר באיזור נקי מאבק יחסית אז המחשב עצמו די נקי...

לא עדיף שכל האבק יצטבר במחשב ואז תוכל לנקות רק את המחשב במקום את כל הבית ?

:evil_laughterperple:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים