עבור לתוכן

בעיות גלישה ב012

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5

זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר!

השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר...

תודה לעוזרים

פורסם

לפני שאתה הולך לתמיכה ולצעדי התנתקות מהם בדוק:

א. רוגלות

ב. וירוסים

ג. הגדרות.

ד. שרתים אחרים

ה. כבליה (פיזית)

בברכה Nakash5

פורסם
  • מחבר

זה תקלה שלהם וברור שבדקתי שרתים אחרים

פורסם

אין הרבה מה לעשות, בזק כבר כמה חודשים "משדרגת" את התשתיות בארץ, זה משפיע על כל ספקיות האינטרנט, בכל הארץ [בצורה רנדומאלית, כך שיש איזורים שאולי לא הושפעו], ועל כל צורות החיבור [אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים ומידי פעם סובל מאותה הבעיה].

התשובה:

אין מה לעשוח, תחיה עם זה עד שהם יסיימו.

-ג'ו

פורסם

לפני שאתה הולך לתמיכה ולצעדי התנתקות מהם בדוק:

א. רוגלות

ב. וירוסים

ג. הגדרות.

ד. שרתים אחרים

ה. כבליה (פיזית)

בברכה Nakash5

הכי קל לחברות האינטרנט לגרום למשתמשים להרגיש כמו אישה מוכה, גם חוטפת מכות ועוד אחרי זה מרגישה אשמה.

לי אין רוגלות ולא וירוסים ולא כלום, ובנוסף גם חזרתי מגוסט של XP טרי מיד ךאחר התקנה והתקנת עדכונים בלבד.

בכל זאת גם אני גם חווה מהירות גלישה מעיקה ב-012, הורדה של קבצים גדולים מ-2 מגה ללא מנהל הורדות כמו FLASHGET, כבר נעשית די נדירה אצלי מרוב שההורדות איטיות.

אני לא בטוח אם מדובר בבעיה אצלם או בכבלים, מכיוון שהיו לי פה בעיות תשתית של הכבלים שאני מקווה שנפתרו.

אני מקבל בפינגים לגוגל מידי פעם Request time out.

בזמן של-GATEWAY שלי אני לא מקבל Request time out באותו הזמן.

דבר שמעורר את החשד שכן מדובר בבעיה ב-012.

ברור שבבדיקת המהירות מול הכבלים הכל סבבה ומול 012 גם הכל דופק כמו שעון.

תעשה את הבדיקה הזאת גם אתה m0sh.

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת ע"פ חוקי הפורום. כמו כן, אם אמרו לך שזאת תקלה, אז מה כבר יש לעשות?

פורסם
  • מחבר

שהתכוונתי מה לעשות לא דיברתי על תיקון הבעיה אלא פיצוי או כדומה...זה נהיה מוגזם

פעם קודמת זה היה שבוע...אבל אם אתם אומרים שכולם ככה אז כנראה שאין הרבה מה לעשות חוץ מתביעה יצוגית

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת ע"פ חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה שלך הכותרת בסדר גמור

אני מדבר פה על התקלות של 012 שהם ממש מעצבנים שזה קורה כל הזמן

פורסם

ופה זה לא המקום לדבר על זה.

(הוא רוצה שתשנה את הכותרת ל"בעיות בגלישה". אסור להביע חו"ד על ספקיות.)

פורסם
  • מחבר

אוקיי...שיהיה

פורסם

שהתכוונתי מה לעשות לא דיברתי על תיקון הבעיה אלא פיצוי או כדומה...זה נהיה מוגזם

פעם קודמת זה היה שבוע...אבל אם אתם אומרים שכולם ככה אז כנראה שאין הרבה מה לעשות חוץ מתביעה יצוגית

אז אולי פשוט תתקשר אליהם ותגיד "אני רוצה פיצוי על XXX זמן שבו לא סיפקתם את האינטרנט ששילמתי עליו" ותחסוך לנו ולך זמן על קריאת \ כתיבת פוסטים חסרי תכלית?

אם אתה מעוניין לייצג את המדינה נגד בזק על כך שהם משדרגים את התשתיות בארץ ובכך מאטים לך את האינטרנט, בהצלחה, מקווה שאתה מיליונר כי אחרת אתה תבזבז את כל הכסף שלך סתם. ככה לפחות ישאר לך כסף אחרי שתבזבז את הכמה מיליונים בבית משפט :-X

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אז אולי פשוט תתקשר אליהם ותגיד "אני רוצה פיצוי על XXX זמן שבו לא סיפקתם את האינטרנט ששילמתי עליו" ותחסוך לנו ולך זמן על קריאת \ כתיבת פוסטים חסרי תכלית?

אם אתה מעוניין לייצג את המדינה נגד בזק על כך שהם משדרגים את התשתיות בארץ ובכך מאטים לך את האינטרנט, בהצלחה, מקווה שאתה מיליונר כי אחרת אתה תבזבז את כל הכסף שלך סתם. ככה לפחות ישאר לך כסף אחרי שתבזבז את הכמה מיליונים בבית משפט :-X

-ג'ו

קודם כל תרגע

לא קרה כלום ולא צריך להתעצבן ולעשות סיפור מכל דבר

דבר שני רציתי לדעת אם זה עניין לגיטימי

ויש הבדל בין להודיע לציבור על עבודות שידרוג לבין תקלה שאני מוריד לאט רק משרתי FTP

פורסם

אבל לא התעצבנתי פשוט נתתי לך עיצה איך לייעל תהליכים :-\

אבל ברצינות, אתה יכול לדרוש מהם פיצויים ויש סיכוי סביר שתקבל משהו.

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים