עבור לתוכן

X1950PRO או 7900GS

Featured Replies

פורסם

בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק?

ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950?

תודה לעונים. :P

פורסם

על "חיפוש" שמעת? אין ספור דיונים ושאלות בדיוק כמו שלך היו.

1950PRO חזק יותר

פורסם

1950PRO חזק יותר

זה, ודרייברים נורמליים.

פורסם

7900GS ממוהר אני חושב חלש בקצת מ X1950PRO ככה שאם אתה מתכנן אוברקלוק,תעבור את X1950PRO בקלות

אם לא רק X1950PRO

פורסם

1950Pro חזק במקצת מה 7900GS TOP של ASUS. ושניהם חזקים משמעותית אפילו מה 7900GT.

פורסם
  • מחבר

תודה.ו-Xtract, אתה לא חייב להיות כזה סנוב אתה יודע, אפשר להגיד את זה בדרך יותר יפה.

פורסם

אני ממש לא סנוב.

הצורה שבא רשמתי את ההודעה משקפת פשוט את ההרגשה שמרגישים אחרי שעונים על משהו עשרות פעמים.

בישביל זה נועד כפתור החיפוש.

אם היית בא עם שאלה מקורית שאף אחד לא שאל אנשים היו יוצאים מגדרם כדי לעזור לך,אבל סלח לי,קצת יוזמה מצידך זה המעט שאנחנו יכולים לבקש

פורסם

1950Pro חזק במקצת מה 7900GS TOP של ASUS. ושניהם חזקים משמעותית אפילו מה 7900GT.

7900GS לא חזק מ7900GT.

פורסם

7900GS TOP שזה 7900GS ממוהר אכן עדיף על 7900GT בסטוק לא ממהור מהמפעל.

פורסם

אני ממש לא סנוב.

הצורה שבא רשמתי את ההודעה משקפת פשוט את ההרגשה שמרגישים אחרי שעונים על משהו עשרות פעמים.

בישביל זה נועד כפתור החיפוש.

אם היית בא עם שאלה מקורית שאף אחד לא שאל אנשים היו יוצאים מגדרם כדי לעזור לך,אבל סלח לי,קצת יוזמה מצידך זה המעט שאנחנו יכולים לבקש

אחי אני לא נגד חיפוש אבל בניינו כמה שאלות באמת מקוריות יש כאן ביום או שבוע נגיד הרי כל נושא בכל שילוב כבר נשאל כמעט ואם נשלח כל אחד לעשות חיפוש על כל דבר הפורום יהפוך לארכיון של הודעות ומידי כמה חודשים שתהיה טכנולוגיה חדשה הוא יתעורר לשבוע שבועיים ויחזור שוב לתרדמת

פורסם

שמע,אני לא הראשון ששולח לחיפוש. על שאלות פשוטות מאוד שחוזרות על עצמן רוב המנהלים וכו' שולחים לחיפוש.

וזה ממש לא נכון,כשיש 30 אלף משתמשים בפורום נכון שיש הודעות שחוזרת על עצמן אבל הפורום ממש לא ישן בין יציאה של טכנולוגיה חדשה לאחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים