פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים היי!נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05:WTF?יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה?תודה מראש!!!
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים יש אפשרות שנקראת PRIMARY ו CLONE, במידה והמסך מחשב נקרא PRIMARY והטלוויזיה CLONE אז יכול להווצר מצב שתראה את הכתוביות רק במסך הראשי, ז"א המחשב.. תשנה את האפשרות הזאת, שהמחשב יהיה CLONE והטלוויזיה PRIMARY
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אני ממש לא בטוח שזה הפתרון לבעיה שלואם זה היה המצב הוא לא היה רואה את הוידאו, בלי קשר לכתוביות כ"כאבל אולי אני מפספס משהו , אז יכול להיות שאני טועהאישית אני חושב שזאת הגדרה בנגן שלךDimaX, זה מאוד יעזור לנו לדעת באיזה נגן וידאו אתה משתמשהאם הבעיה מתרחשת רק בנגן הזה , או בכל הנגנים שמסוגלים לנגן כתוביות + וידאו שניסית ?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר תודה רבה! הבעיה קורה בנגן ווינאצפ. הוא לא ניסה בנגנים אחרים. אני אגיד לו לנסות נגנים אחרים ונקווה שמחר אני אוכל להעביר לכם את התשובה שלו. thx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.