פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילוהאם יש דרך לתקן את זה ?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותם אפילוהאם יש דרך לתקן את זה ?מצתרף לשאלה ^^^בתודה מראש.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים קבוצת עבודה היא לא חשובה, היא רק מקלה עליך למצוא את המחשב דרך My Network Places .תנסה את מה שאמרתי בתגובה הקודמת שלי.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים קבוצת עבודה היא לא חשובה, היא רק מקלה עליך למצוא את המחשב דרך My Network Places .תנסה את מה שאמרתי בתגובה הקודמת שלי.מצדד, לפי מה שאני יודע התצוגה ב My Network Places לא תמיד עובדת.אז פשוט תכנס לשורת הפקודה ותרשום:\\ואז את כתובת הIP של המחשב שאליו אתה רוצה להכנס ברשת, או את שם המחשב.ואם זה עובד, תיצור קיצור דרך על שולחן העבודה וזהו.אם זה לא עובד...תתן לנו את הודעת השגיאה שאתה מקבל.כמובן שתוודא קודם כל שיש פינגים בין כל המחשבים שקיימים ברשת שלך.אחרת כל מה שרשמנו לעיל מיותר ותצטרך להתחיל לכבות FW במחשבים.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר רשמתי את הדבר הבא בשורת הכתובת\\192.168.2.104וקיבלתי את הדבר הבא:עריכה:כמובן שיש לי פינג בין שתי המחשבים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני לא יודע מה יותר מוזר, זה שיש לך פינג והוא טוען שהוא לא מוצא את ה host או זה שהם קוראים ל RUN "שורת הכתובת".תנסה להריץ nbtstat ולהעלות לכאן את הפלט הנה התחביר:nbtstat -A 192.168.2.104אם הוא מחזיר לך שגיאה, תוודא שפורט 137 UDP לא חסום.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לא, זה אומר שאין לך הרשאות של admin .http://support.microsoft.com/kb/888373
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר סליחה על שלא הגסתי הרבה זמן לא יכולתי אבל לא הבנתי מה אומרים שם ניסיתי להפעיל את CMD כמנהל מחשב ולא יכולתי להשתמש פקודות NBSTAT וNBTSTAT -Nוהוא אומר שכניראה הוא לא טען את NETBT
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים גם לי יש את אותה הבעיה המחשב שלי לא מזהה את המחשב של אחי ולאומת זאת המחשב של אחי מזהה אותי...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר מה זה אומר להפעיל חשבון GUST ?והבעיה שלי היא שאני לא מזהה אותו והוא לא אותי אבל יש פינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.