פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר לא נוח לשים כול הזמן האוזניות ב-CASE שקיבלתיצריך משהו פחות מסורבל ויתר נוח !!נגיד להעביר ממקום למקוםללכת לחבר ??זה בעיה לקחת את כול ה-CASE!!יש משהו אחר אולי ??
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר אחי אני פשוט לא יכולתי להאמין עד ששמעתי אותם איך פשוט בשתי אוזניות עובד כול הקטע של סראונד זה לא יאומן יש לי קובץ של בדיקה כזו שמישהו נתן פה לא מזמן וזה פשוט לא יאמן איך שומעים את זה בכל מקום רק צריך לעצום תעניים וזה אמיתי לחלוטין הגרמנים האלה אימר שמם יודעים לעשות מוצרים !!!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מה אתה דפוק@!?# תלוי מה המטרות שלך שירים / משחקים / סרטים .. רק אם זה משחקים יותר אז לך על אוזניות אם זה שירים סרטים לך על רמקולים אני אישית הייתי לוקח 100 ש"ח / 50 ש"ח לאוזניות רגילות ו השאר למערכת טובה ויפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.