פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים היי אני יודע שהנושא הזה נטחן בלי סוף עשיתי חיפושים השתמשתי בסקריפטים(כל מה שמצאתי פחות או יותר) אני פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי step by step? החיבור שלי הוא מהמודם ישירות לכרטיס רשת, מחשב אחד ללא ראוטר. תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים החיבור שלי הוא מהמודם ישירות לכרטיס מסך, מחשב אחד ללא ראוטר. נראה לי שעלינו על הבעיה :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר למה אתה מספים?זה פשוט מבאס כי זו יופי של מערכת הפעלה אבל אני לא מצליח להתחבראגב: המערכת לא מאפשרת לי לשנות קבצים מסויימים למרות שמוגדר רק משתמש אחד-אני, ומן הסתם יש לי את כל ההרשאות(בתאוריה לפחות)
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים היי אני יודע שהנושא הזה נטחן בלי סוף עשיתי חיפושים השתמשתי בסקריפטים(כל מה שמצאתי פחות או יותר) אני פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי step by step? החיבור שלי הוא מהמודם ישירות לכרטיס מסך, מחשב אחד ללא ראוטר. תודה אני חושב שטעיתה קצת.... זה כמו שאני יגיד לך שאני לובש את התחתונים שלי על הראש ... ..
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר כן כרטיס רשת אני במקביל מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA בלינוקס מרוב קריאה של הודעות/מדריכים וכתבות אני מבולבל לגמרי, סה"כ אני רוצה להתחבר לאינטרנט בלינוקס אובונטו is it to much to ask?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים בכל אופן אתה יכול להגיד באיזה שלב ה סקריפט נופל ...?אם את ה PASWORD רשמתה בקובץ המיעוד לכך ...
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר יש מדריך די מפורט שנראה מבטיחhttp://www.penguin.org.il/doku.php?id=%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D:%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8+%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9Dאבל אני לא מצליח לשנות קבצים כי אין לי הרשאה(?)למרות שאני משתמש יחיד ומוגדר כאדמין
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מה?יש קובץ שאתה צריך לשנות (אה PAP)כנס לקונסול ...אם אתז לא אדמין רשום SU ו PASSWORD ואת ה קובץ PAP תשנה את ה הרשאות שלו על ידנ CHMOD ..
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר אני כותב sudoואז צריך להכניס את הסיסמהאבל גם שאני מכניס יש הודעה "כניסה נכשלה" או משהו כזהמבקש את סיסמת ה root ואין לי מושג מה היא, יש רק סיסמה אחת שאני הגדרתי והיא לא עובדתאגב בשאר הפונקציות היא כן עובדת כמו כניסה למערכת ושינויים אחרים אל בטרמינל לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.