פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר איך?אין לו יציאה דיגיטלית,איך הוא מעביר את ה-DATA?כלומר אני יכול במחשב שיש לו כונן DVD רגיל וב-I/O יציאה דיגיטלית להתחבר למע' ק"ב ולשמוע DTS?אנטולי,אני צריך מפענח או שאני יכול לבצע את הפיענוח במע'(כי אני מתחבר עם אופטי)?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים שאלת האם כונן DVD במחשב יודע לקרוא DD ו-DTS, עניתי לך, כן. הוא יכול לקרוא הכל, הוא סך הכל מעביר מידע למחשב בצורה דיגיטלית ושם מתבצע העיבוד של האות.אם יש לך יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקס) בכרטיס קול שלך (כמעט בכולם יש), סביר להניח שהיא מאפשרת SPDIF Passthrough ואז אתה מעביר את האות הדיגיטלי הלא מפוענח ב-DD או DTS אל עבר הרסיבר שלך, אשר מפענח אותו בעצמו.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר או קיי,אז מה הסיבה שלא מצליחם לשמוע 5.1 מהמחשב למע' ק"ב?כלומר שומעים רק בשתי רמקולים.בנגן שלו במערכת הוא מזהה DTS,אבל שמעבירים את הדיסק למחשב שומעים רק בשתי רמקולים.ניסינו הכל..
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אז לא ניסיתם הכל.כיוון שהסיכוי שהחומרה לא תומכת בזה הוא אפסי, זה ככל הנראה בעיות הגדרות.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר עכשיו ברור שזה לא חומרה,לכן שאלתי אותך עם הכונן במחשב קורא.יש לך רעיון מה יכול להיות?כי את הפיענוח מבצע הרסיבר(מחוברים אופטית) אז איזה הגדרות יש?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים בגדרות הכרטיס קול, והתוכנה שמנגנת את הסרט. כמובן שחשוב מאוד שהסרט יכלול DD או DTS! סרט DVDRIP שיש ברשת לא תומכים בזה.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר ניסינו..אבל מחר אני אהיה אצלו וננסה שוב,זה ברור עכשיו שזה הגדרות ולא הלך.לגבי הגדרות קול בסרט עצמו(הופעה במקרה..)הגדרנו,ברור.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אם בהחלט יש תוכן DD או DTS, תדאג להגדיר את התוכנה ואת הכרטיס קול.אני משתמש ב-win DVD לצפייה בסרטי DVD, היא מאפשר העברה קלה של SPDIF.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים העברה של DTS ו DD זה לא בדיוק אותו הדבר, זה כמו ללחוץ על אנטר או על רווח - דבר זהה אך עדיין צריך לדעת את ההבדל. זרם דיגיטלי תמיד "אומר" מה הוא משדר ובשביל זה צריך לדעת "להגיד".אז דבר ראשון צרך להגדיר שהסאונד יעבור דרך SPDIF בהגדרות שהרסיבר מקבל (למשל הרסיבר שלי מכבה את פרולוג'יק 2 כשאני מכוון לשדר ב 96KHZ), ודבר שני צריך תמיכה של התוכנה בDTS כולל כיוון הגדרות כמו שנאמר.לגבי כרטיס קול אני ממש לא בטוח , אני מניח שלא צריך תמיכה וזה תלוי רק בתוכנה - אבל צריך לבדוק (לי אישית לא יצא להעביר DTS עם כרטיס פשוט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.