עבור לתוכן

מעבר מ 2 מחשבים עם אינטרנט ל -3

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזו ! עד עכשיו הכל היה בסדר כל עוד היה לי את המחשב שלי עם 1.5M אינטרנט ומחשב שני בכבל מוצלב שמקבל אינטרנט ומוגבל ע"י נטלימיטר ל 40 קיי הורדה 2 קיי העלאה .....

עכשיו המצב הוא כזה , קנו פה נייד וגם הוא צריך אינטרנט :(

מה שאומר שמבחינתי ניגמרו ימי הבטפילד 2 ..קאונטר וכו נכון ? (פינג גבוה ..יהיו קפיצות פינג כל הזמן)

דבר שני זה בעצם השאלה שלי

2 מחשבים זה פשוט -כולה כבל מוצלב אחד ו2 כרטיסי רשת (אחד אצלי אחד במחשב השני)

עכשיו....

איך אני עובר ל 3 מחשבים ? חייב ראוטר או שאני יכול לקנות עוד כרטיס רשת ולשים במחשב שלי ולהעביר גם אינטרנט (כמו הקיים היום בעצם) למחשב שלישי בכבל מוצלב

?

פורסם

ראוטר...

פורסם

אתה יכול דרך שלושה מחשבים בלי ראוטר אבל ראוטר עדיף בהרבה.

פורסם
  • מחבר

נו איך ! תפרטו ! לא במילה אחת "ראוטר" ...

NAKASH5 - תפרט איך בקשה...

אני יכול פשוט כמו המצב הקיים פשוט להוסיף אצלי עוד כרטיס רשת (שלישי) ולמתוח לו כבל מוצלב לנייד החדש ? זה יעבוד ? או שמעבר ל 2 מחשבים (מ-3 ומעלה) יש צורך כבר בציוד ? (האבים וכו')

פורסם

קודם כל בלי עצבים שבוע חדש, אז שיתחיל טוב... :)

עכשיו:

אתה שאלת על ראוטר אם אתה צריך אז עניתי .

פירוט:

תראה היום רוב הראוטרים שיש בשוק תומכים בכבל מוצלב וישיר.

אז תראה אתה קונה ראוטר חבר את המודם איליו (אם זה כבלים אין בעייה יש כניסת RJ45 אבל אם זה בזק אולי תתצרך להחליף מודם (כי יש חלק שהם רק USB)).

ואז תחבר את כל המחשבים איליו ולאחר טיפה הגדרות ופתיחת פורטים בראוטר יהיה אינטרנט יפה וטוב לכולם.

בברכה Nakash5

פורסם
  • מחבר

רואים שאני עצבני היום אהה ? :pissed: (חשבתי שלא ישימו לב ע"י כתיבה כולה...)

בכל מקרה

עם איזה תוכנה אני מנהל את הראוטר ? איך אני אני אומר לו : תן למחשב מספר 1 40 קיי הורדה ו 2 העלאה ולנייד תן 30 קיי הורדה \ 2 העלאה

?

דבר שני ...זה לא יתחיל עכשיו לעשות לי סיבוכים עם האמיול וביטורנט ?

דבר שלישי ....כל החיבורים הללו דרך ראוטר לא ישפיעו על הפינג במשחקי הרשת ?

אז בעצם מה עושה ההאב ? מה ההבדל ? (אני יכול להביא ממישהו האב בחינם)

פורסם

1. תראה אין תוכנה שצריך להתקין אותה במיוחד על הראוטר בשביל שהוא יעבוד הוא בא כבר עם תוכנה.

עכשיו בקשר למה ששאלת זה נקרא QoS זה דירוג כל מחשב לפי חשיבות ואתה מכניס את הנתונים (כמו כמה UP וDO לכל אחד) (אין את זה בכל הראוטרים).

2.אתה פותח פורטים וזה עושה לך ID נורמלי ולא LOW.

3. לרוב זה לא משפיע אלה אם המחשבים האחרים זוללים את הפס ו/או יש דרישה לפורטים מיוחדים.

נ.ב

בקשר לQoS יש נתבים שיש בהם את זה מובנה כבר מההתחלה ויש נתבים שאפשר להתקין קשוחה (מעין מערכת הפעלה - תוכנה לניהול אתה יכול לקרוא לזה) שמאפשרות את הפעולת והתוספות.

אחד מהנתבים המומלצים בפורום הוא הWRT54GL שגם מעולה מבחינת ביצועים למשתמש הממוצע וגם מאפשר התקנת קשוחה צד שלישי (לא של החברה עצמה).

האא כן בקשר להאב האב זה טוב בשביל מסיבות רשת לא בשביל הפעלת אנטרנט משותף מסיבה אחת פשוטה - אין לו אפשרות לחייג.

מקווה שעזרתי Nakash5

פורסם
  • מחבר

NAKASH5 אני יכול להביא מחבר (אין לו כבר שימוש ..סתם יושב אצלו בבית) את זה :

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40223

מה אתה אומר ? הוא ידע לנהל את ה QOS הזה שציינת ? (פשוט זה יחסוך לי התקנת נטלימיטר על המחשבים)

פורסם

נתב מאוד נפוץ אך לפי מה שידוע לי ולפי מה שכתוב באתר שלהם הוא לא תומך בQoS.

פורסם
  • מחבר

המממממ....הבנתי ...TO BAD ....

וגם אם אני מעדכן לגרסא האחרונה ? (או שאין קשר)

עוד שאלונת ....

כרגע המחשב השני זה שמחובר עם הכבל המוצלב....הכבל כבר בילד אין בקיר ......השאלה שלי

האם הנתב יקבל את המוצלב ? או שאני צריך לקנות 15 מטר חדש של ,לא מוצלב (רגיל)

?

פורסם

אין קשר לגבי הגרסא (זה לא יופיע פתאום).

הנתב יתמוך גם יתמוך במוצלב כמו שאמרתי למעלה ...

ובלי שום קשר אתה לא חייב (אם הנתב לא תומך) לקנות כבל חדש ולהשחיל, ההצלבה היא רק בסופיות כך שאפילו אם תביא נתב אחר שלא תומך בשני סוגי הכבל אין בעייה לסדר קונקטורים חדשים או איזה פטנט אחרים (כמו שני כבלים מוצלבים יחד עם מאריך - מין כזה דבר שנכנסים איליו שני כבלים משני הצדדים).

פורסם

כמו שכבר צויין לנתב הזה לא משנה אם הכבל מוצלב או לא

כי הוא תומך ב MDI/X בקשר לניהול QOS אתה יכול להישתמש ב NET LIMTER

ולהגביל כל מחשב ב UPLOAD או DOWNLOAD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים