פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!!תודה
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים בהחלט עידכון של הביוס אמור לעזור , אבל עיניין הציפצופים רומז על חומרה לא ממוקמת טוב ב SLOT שהיא אמורה להיות, כנראה לא הכנסת טוב את הכרטיס ,או בטעות הוצאת קצת איזה רכיב אחר בלוח אם.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר אני העברתי את הכרטיס קול שלי מספר פעמים לסלוטים שונים אך זה לא עזר , אולי יש התנגשות בין הכרטיס קול לכרטיס המסך כי מבדיקות שלי הם יושבים על אותו IRQ וזה לא בריא!!
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים א. האם יש בלוח אם שלך כרטיס קול onboard? האם ביטלת אותו בביוס?ב. האם הבעיה רק במשחקים או גם ב winamp וכו'?ג. ייתכן והתקיעות הם אכן מהתנגשות של IRQ של שני הכרטיסים, אם יש לך כרטיס onboard תנסה להפעיל ולבדוק איך הוא יעבוד.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר שכחתי להזכיר שכן יש לי כרטיס אונבורד הוא מבוטל בביוס והוא עובד מצוין לבד , ולא בווינדוס אין לי בעיות בד"כ חוץ מכמה מקרים יוצאי דופןבקשר ל IRQ אין דרך לשנות את זה מלבד בביוס , כשאני משנה את זה בביוס גם הכרטיס מסך וגם הכרטיס קול שניהם עוברים שוב פעם לאותו IRQ .
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר דבר מעניין נוסף , הדבר לא קורה מיידית לדוגמה אני יכול לשחק HITMAN עשר דקות ורק אז זה פתאום יתקע . וחוץ מזה משחקים כמו אנ בי איי ופיפא לא נתקעים !! אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי...
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אתה יודע מה, עזוב רגע את האודיג'י.תפעיל פריים 95 כמה זמן ותן לנו טמפרטורות.(יכול להיות גם שהספק נופל)
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים מחבר אם תוכל לפרט זה יעזור (nice 1) אני ממש לא מתמצא בעיניינים כאלה .איפה אני אני משיג פריים 95 ? ומה אני עושה איתו ?
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מחבר תעזרו לי , אף משחק לא עובד לי , ואני ממש לא יודע מה לעשות , הטמפ' בסדר והספק בסדר בדקתי , אני לא יודע מה הבעיה , יש פה אנשים שמבינים בנושאים כאלה אני בטוח , אז מישהו אחד חייב לדעת לפתור לי את הבעיה !!תודה...
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מחבר מישהו....... בבקשה , חייב עזרה , משחקים נתקעים בטירוף ...............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.