עבור לתוכן

ArmA - הדמו שוחרר.

Featured Replies

פורסם

זה הרבה יותר מציאותי מ AA הרבה הרבה יותר מ BF2 והרבה הרבה יותר מכל דבר אחר שהכרת על משחקי מלחמה אמיתיים אפשר לומר שזה סימולטור פשוט.

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מסכים עם כל מה שזה שמעליי רשם.

זה לא משחק FPS, אמנם הזוית ראיה היא ממבט ראשון אך זהו סימולטור של קרבות,הדבר הכי קרוב למלחמה שאפשר לקבל מבלי להיפצע :).

פורסם

צלם קצת תמונות מהדמו..

פורסם

מי שלא שיחק בOFP מפסיד. אני מת על משחקים שהם קשים ומציאותיים. יאללה רץ להוריד את הדמו.

פורסם

תקשיבו, אני בתור פנאט של פלשפוינט ואחד שחרש על המשחק ועל המודים שלו מכל הכיוונים, הייתי בקלאנים, אירגנתי פול משחקים כשהיו שחקנים בקהילה, גם אני בהתחלה כשהורדתי את הדמו של פלשפוינט לא אהבתי את המשחק כמוכם, גם אני חשבתי מזה המשחק המטומטם הזה, אתה רץ שעות ובסוף חוטף כדור ומת, מזה החרטא הזה, אבל אחרי זה כישישבתי עליו לעומק והתחלתיי לשחק באמת אז התחלתי להבין כמה המשחק הזה פשוט אמיתי. זה כל הגאונות בפלשפוינט, שהוא אמיתי, שזה מכניס אותך לעולם של מלחמה, אתה לא גיבור כמו במשחקים אחרים, אתה אותו דבר כמו חברים שלך ואותו דבר כמו האויבים שלך, גם אתה מת מכדור אחד וגם אתה מתעייף, וגם אתה מדמם. צריך לחשוב לאן ללכת, איך ללכת, ומתי לקום משכיבה שלא תחטוף כדור מאיזה חייל אויב שנשאר חי. זה פשוט מציאותי.

ואני אומר לכם גם בתור אחד ששירת בגבעתי, המשחק הזה ממש ממש קרוב למציאות.

תורידו תדמו, תשיגו תמשחק מה"דוד" בחו"ל, תישבו עליו שעה-שעתיים, אם אהבתם סבבה אם לא אז כנראה זה לא הסגנון שלכם

פורסם
  • מחבר

מישהו בעד איזה משחק משותף?

פורסם

עוד לא ראיתי דמו עם כול כך הרבה באגים :s07::bash:

פורסם

http://www.gamershell.com/download_17023.shtml

תבחרו ב Germany (up2games.de) זה סרבר גרמני, קיבלתי 90ping מהסרבר שלהם. מוריד לי על 150+ ב 1.5M חיבור, די טוב.

זה דומה ל Ghost Recon? כי אם כן, לפחות את זה <--- לא ממש אהבתי. יותר מידי איטי וכבד (מציאותי). אני יותר בכוון של CS / BF2

פורסם
  • מחבר

לא דומה לשום דבר שהכרת.

הותיקים שבינינו רק יודעים וזוכרים עד כמה OFP היה טוב.

פורסם

לא דומה לשום דבר שהכרת.

וואלה? טוב, אני מנסה בכל מקרה

הותיקים שבינינו רק יודעים וזוכרים עד כמה OFP היה טוב.

זה לא כזה ישן...! OFP - אני זוכר שהוא יצא. ואני רק בן 15. או שזה לא רק...?

פורסם

זה לא ההמשך של פלאשפוינט, אלא מהיוצרים של... ויהייה פלאשפוינט 2..

שיחקתי קצת בדמו (ממליץ לכם לפתוח לעצמכם שרת coop ולשחק עם בוטים, פחות כיף אבל בינתיים החווית משחק רשת לא משהו בדמו) - והמשחק קשה בצורה מטורפת אבל גם חוויתי בצורה שלא הכרתי עד היום.

הצורה שבה מכינים מארב לסיור של האוייב, 2 צלפים 2 מקלענים 2 נ"ט וקלעים, ואז מורידים סיור שמגיע לאזור במכת אש אחת מטורפת... חוויה מטורפת (כמובן שתמיד אחרי המארב הראשון האוייב מסתער עלי בכמויות עצומות ומחסל אותי תוך 5 דקות, אבל אני אצליח בסוף לשרוד :))

בקיצור, מצפה למלא בקוצר רוח - כנראה שאחליף כ. מסך ל-7600GS בשביל המשחק (לא קל בכלל המנוע הזה..)

פורסם
  • מחבר

בהחלט מארב מתוכנן היטב שבמכת אש אחת מוריד כוח שלם נותן סיפוק אדיר, וכן המשחק קשה בטירוף, רוב הפעמים אני לא מצליח להבין בכלל מי חיסל אותי.

טיפ נחמד זה לשחק במפה כל פעם בתנאי מזג אויר אחרים ובזמן אחר של היום, ממש משפיע על המשחקיות.

פורסם

הבעיה היא שיש כל כך הרבה אוייבים בעיר הזאת, שמאיפה שאני תוקף תמיד יבואו מהצד חיילים אחרים... אני תוקף מצד שמאל אז מאגפים אותי מימין.. והם באים בטונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים