עבור לתוכן

ArmA - הדמו שוחרר.

Featured Replies

פורסם

לאלו מביניכם שלא מעודכנים, שוחרר הדמו של המשחק הזה, מהיוצרים של Operation Flashpoint הנוסטלגי והמצוין, המשחק אמור להוות את הממשיך הרוחני של OFP או בקצרה מדובר כאן בסימולצית לחימה מודרנית מתקדמת ביותר,ריאליזם לשמו.

כרגע אני מתקין את הדמו, אני אחזור עם רשמים בהקדם.

לינק להורדה:

http://www.fileplanet.com/171876/170000/fileinfo/ArmA-Demo

אוקי אחרי משחק קצר הרשמים שלי הם כאלו: המשחק רץ חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות, גרפיקה בהחלט מספקת אם כי לא מצוינת אבל המהות במשחק הזה היא לא בגרפיקה.

המשחק ממש ממש קשה, כל מהלך צריך לתכנן מראש, שתיים שלוש פגיעות ואתם מתים, מפות ענקיות פשוט, שליטה די פשוטה בחיילים שלכם, והריאליסטיות פשוט צועקת מהמשחק הזה.

רצוי לציין שסגנון משחק איטי ומחושב כזה לא מתאים לכל אחד אך אלו שאוהבים זאת בהחלט יתאהבו במשחק הזה שללא ספק לוקח את כל מה שאביו הרוחני עשה טוב ועושה זאת הרבה יותר טוב, מומלץ.

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הוא יפעל על GF4 ti לדעתך? אני כרגע על מחשב ישן לזמן הקרוב :(

פורסם
  • מחבר

Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above

אי אפשר לדעת, אבל שוב אני רוצה לומר שהעניין במשחק הוא לא הגרפיקה וגם ככה הוא מתנהל בצורה איטית עם דגש על קרבות טקטיים והיתקלויות ומארבים, לא כמו כל FPS של Shoot'em Up.

פורסם

תודה על המידע, אני מוריד.

פורסם

Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above

אי אפשר לדעת, אבל שוב אני רוצה לומר שהעניין במשחק הוא לא הגרפיקה וגם ככה הוא מתנהל בצורה איטית עם דגש על קרבות טקטיים והיתקלויות ומארבים, לא כמו כל FPS של Shoot'em Up.

חח אני יודע אני הייתי מהמקימים של קהילת OFP בישראל , אבל כבר הפסקתי להתעניין בזה אחרי ש resistance יצא.

פורסם
  • מחבר

נו אז אפשר לחזור לימים הטובים ההם, ימים בהם לא היה איכפת לנו כמה פיקסלים יש בפנים של דמות, ימים של משחקיות נטו.

פורסם

אם כך אז כולנו היינו ממשיכים לשחק פקמן ודיגר.

פורסם

אכן הגרפיקה לא משהו... וזה בסדר... אבל הוא כבד! גרפיקה חרא+כבד :screwy:

בכ"ל המחשב חמוד לא ממש אהבתי... :-\

ד"א אין בדמו סינגלפליר נכון?[רק מולטיפליר]

פורסם
  • מחבר

אם כך אז כולנו היינו ממשיכים לשחק פקמן ודיגר.

התפתחות טכנולוגית היא בלתי נמנעת ואף רצויה אך עדיף שהיא לא תבוא על חשבון דברים אחרים לא כך?

פורסם

במקרה זה ממש לא, אני זוכר שהייתי קטן והייתי מרביץ עם החברים שלי פנטזיות: "תאר לעצמך שמשחק מחשב יראה כמו סרט", ללא שום ספק הדרך עדיין ערוכה אבל... מתקדמים.

פורסם

אם אתה מפרסם הורדה כלשהי לפחות תכתוב שצריך לפתוח חשבון אין ראש לפתוח חשבון כי אני רוצה כבר להוריד :bash: :bash:

פורסם

תודה,אבל על מה המשחק?לאלה שלא שיחקו בקודם..

ומה השם המלא שלו?!

פורסם

פה יש מלא לינקים http://www.armedassault.info/

ויאללה אנשים, תרשמו פה מי רוצה לארגן משחק ובואו נעשה משחק היום(קשה לשחק על 400 פינג)

תודה,אבל על מה המשחק?לאלה שלא שיחקו בקודם..

ומה השם המלא שלו?!

ArmA=Armed Assault ההמשך לoperation flashpoint

פורסם
  • מחבר

אם אתה מפרסם הורדה כלשהי לפחות תכתוב שצריך לפתוח חשבון אין ראש לפתוח חשבון כי אני רוצה כבר להוריד :bash: :bash:

בדרך כלל אני מפרסם לינקים מGamershell אך הפעם לא מצאתי ולכן פרסמתי מהיכן שאני הורדתי,במקרה ואין לך שם חשבון זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לגגל ולמצוא לינק.

פורסם

רגע, זה FPS טקטי רק השאלה שלי האם הוא עובר את BF2 ? אם כן אני עכשיו רץ לקנות =]

ולפי התמונות הגרפיקה נראת סבירה ועוד שאלה חשובה בשבילי, יש לחיילים שם סכינים? פשוט לפי דעתי AA משחק טוב רק הבעיה שאין לשחקן שם סכין אז אני לא משחק במשחק חחח....

סכין לפי דעתי זה אחד הנשקים הכי חשובים במשחק ובכלל בשטח =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים