עבור לתוכן

PS3 מתי אמור לרדת המחיר כרגע זה עולה 5000 שקל בארץ!!!

Featured Replies

פורסם

אל תצפה! לפי גיימספוט ה-X360 אוכל אותו בלי מלח, PS3 ממש מאכזב :-\

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=features;title;0

תעביר את העכבר מעל לתמונות של X360 וחכה 2 שניות.. תראה את גרסת ה-PS3.

זה שהוא אוכל אותו בלי מלח לא שווה כאשר אפשרות המולטיפלייר היא בכסף ולPS3 בחינם

פורסם

^^

אכן, אבל בעיקר קורא ולא כותב (בפורום הישן, הפורום החדש מלא בנובים ו-ווארזרים :-[ [למה אתם מתעקשים להביא משתמשים מגיימר, למה?!]) ואני זוכר טוב מאוד את רונן מהפורום הישן :P למרות שאפשר להתווכח על החפירה.

פורסם

זה שהוא אוכל אותו בלי מלח לא שווה כאשר אפשרות המולטיפלייר היא בכסף ולPS3 בחינם

בשביל מולטיפלייר יש לי את ה-PC, המחיר של X360 במגמת ירידה בזמן האחרון.

פורסם

אל תצפה! לפי גיימספוט ה-X360 אוכל אותו בלי מלח, PS3 ממש מאכזב :-\

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=features;title;0

תעביר את העכבר מעל לתמונות של X360 וחכה 2 שניות.. תראה את גרסת ה-PS3.

אם שמת לב זה בדיוק מה שכתבתי בפוסט שלי - המשחקים שיצאו לשני הקונסולות רצים טוב יותר על ה X360..

לא הייתי אבל נסחף עם "אוכל אותו בלי מלח".. זה קצת הסחפות.. בכל מקרה המקרה היה צפוי. הקונסולה רק שוחררה והמפתחים עדיין לא למדו לנצל את המירב שבה.. אם קראת בגיימספוט את כל הכתבה, לא רק להעביר מעל התמונות, היית קורא שהמצב לא יישאר ככה לצמיתות..

קרא שם את הפיסקה האחרונה של הסיכום.. כל קונוסולה חדשה מקרטעת בהתחלה עד שלומדים להפיק ממנה את המירב, תסתכל גם במשחקי הגל הראשון של ה XBOX360 .. המשחקים שלו נראים הרבה יותר טוב היום (GEARS OF WAR וכל משחקי סוף השנה הזו..)

תן ל PS3 כמה חודשים או חצי שנה ואז יהיה אפשר להשוות במדויק יותר..

פורסם

XBOX360 קיים בשוק כבר יותר משנה וחברות הפיתוח "למדו" לפתח עליו משחקים (למרות שעדיין יש המון לאיפה להתקדם) ואילו הPS3 חדש בשוק והרבה יותר קשה לתכנות בגלל צורת המעבדים שבנויים בו. אבל אני מאמין שתוך שנה או מקסימום שנתיים רמת התכנות והביצוע יהיה שווה יחסית בין שתי הקונסולות הללו (אמנם בטח יהיו פה ושם הבדלים קלים) כשההבדל המרכזי והעיקרי בין הקונסולות יהיה במשחקים הבלעדיים שיהיו לכל קונסולה.

לכן, לפי דעתי, אין טעם להתווכח איזה קונסולה יותר "טובה", כל אחד שיקנה את הקונסולה שבה הוא יהנה יותר מהמשחקים שבה.

אני יכול רק לומר לטובת הXBOX360 (אני משוחד כי יש לי את הקונסולה ;)) שרמת הביצוע של המשחקים מאוד גבוהה.

והמשחק GEARS OF WAR פשוט מדהים ורק עושה לי חשק לראות איך יראו המשחקים עוד שנה שנתיים מהיום.

פורסם

מה שמציק לי ב360 זה שהרבה מישחקים גדולים לקונסולה יוצאים וחלקם כבר יצאו לPC

וביגלל שבארץ אין נציגות והמחירים יחסית מאוד גבוהים

אני יעדיף ליקנות עוד איזה שנה PC במחיר סביר שיהיה יותר חזק מה360 ויריץ הרבה מהמישחקים

כמו שהיה בXBOX הישן שגם הלו וגם 2 הSTAR WARS RPG שיצאו לXBOX הגיעו גם למחשב

ועוד הרבה מישחקים

בעינין הPS3 כרגע הוא ביכלל לא בשל אני מניח שרק עוד שנה הוא באמת יושק לקהל הרחב

ההשקה כרגע זה השקה שקטה

בעינין הWII בשילוב אם PC או 360 פרוץ שהWII יהיה בשל...

לדעתי זה מכשיר חובה ביגלל המחיר שלו בשילוב אם מישחקים בילעדים של נינטנדו בעיקר אבל גם חברות צד שלישי

וגם ביגלל החדשנות

פורסם

בואנה מה אתם מבלבלים תמוח מי יקנה ps3 ב 3500 ש"ח?? ועוד יש לזה כונן בלו ריי אז לא יצא לזה צ'יפ השנתיים הקרובות וגם לא צורבי בלו ריי אז זה בכלל לא משתלם מי שקונה את זה פראייר או שיש לו כסף מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים