פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים כשזה יצא באירופה. עוד חצי שנה. ואל תצפה למחיר שפוי יותר, אני כבר אומר לך.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים ישפאר אמרו שזה יעלה בסביבות ה-3500 ש"ח כאשר נקבע המחיר הרשמי בחו"ל, נותר רק לראות אם הם יעמדו בהבטחה שלהם.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים כשזה יצא באירופה. עוד חצי שנה. ואל תצפה למחיר שפוי יותר, אני כבר אומר לך. מרץ (3) 2007 זה עוד חצי שנה? ולפי כמה אנשים בפורומים של ויגיימס (Vgames.co.il) שטוענים שהם מקורבים (או שמעו ממישהו קרוב) לאנשים בישפאר, המחיר יהיה 5000, וכנראה שיביאו רק את גרסת ה-60GB. אני חושב שהתשובה היחידה, היא שנצטרך לחכות להכרזה רשמית. כל דבר אחר הוא השערה.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים כשזה יצא באירופה. עוד חצי שנה. ואל תצפה למחיר שפוי יותר, אני כבר אומר לך.מחזקישפאר אמרו שזה יעלה בסביבות ה-3500 ש"ח כאשר נקבע המחיר הרשמי בחו"ל, נותר רק לראות אם הם יעמדו בהבטחה שלהם.קשה לי להאמין שהם יעמדו במחיר כזה בשנה הראשונה בימיוחד שגם ככה צפוי מחסור אם סוני ביכלל תשיק באירופה בזמןיש הרבה שמועות על דחיה של כמה חודשים וגם ככה הם לא מצליחים ליצר כמות נורמלית לארצות הברית ויפן
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחזקקשה לי להאמין שהם יעמדו במחיר כזה בשנה הראשונה בימיוחד שגם ככה צפוי מחסור אם סוני ביכלל תשיק באירופה בזמןיש הרבה שמועות על דחיה של כמה חודשים וגם ככה הם לא מצליחים ליצר כמות נורמלית לארצות הברית ויפן תגיד, במקרה קוראים לך רונן?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אני לא בפורום ויגימס ואין לי תוכניות להיות באף פורום של אתר מישחקים ישראליולא לא קוראים לי רונן
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אם תסמכו על ישפאר או יבואנים אחרים בארץ לייבוא קונסולות כמו PS3 / WII / X360 - לא תגיעו רחוק בחיים שלכם..יש לנו ארץ של חולרות מסריחות תמהיות ותעבות בצע.. תנו פשוט כסף מזומן למישהו שטס לארה"ב, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, שיביא לכם אחת..למרות שאין כל כך מה לרוץ ולקנות את הPS3 נכון לעכשיו.. אין לו עדיין שום משחק טוב / משחק שמנצל את הקונסולה עד הסוף..כל המשחקים שיצאו עליו ושיצאו גם ב X360 נראים ומשחקים טוב יותר דווקא על ה X360..אני אישית מחכה לראות איך ייצא KILLZONE ל PS3 שסוני השקיעו בו קרוב ל 20 מיליון יורו בפיתוח עם גולירה (הסטודיו המפתח באמסטרדם) -לפי השמועות והראיונות שקראתי ברשת זה הולך להיות משחק סוף הדרך שישאיר הרבה פיות פעורים.. נקווה לטובה. אם הוא כן ייצא דומה לטריילר שלו - אני בדוק קונה. זאת הבטחה.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים כל המשחקים שיצאו עליו ושיצאו גם ב X360 נראים ומשחקים טוב יותר דווקא על ה X360..אני אישית מחכה לראות איך ייצא KILLZONE ל PS3 שסוני השקיעו בו קרוב ל 20 מיליון יורו בפיתוח עם גולירה (הסטודיו המפתח באמסטרדם) -לפי השמועות והראיונות שקראתי ברשת זה הולך להיות משחק סוף הדרך שישאיר הרבה פיות פעורים.. נקווה לטובה. אם הוא כן ייצא דומה לטריילר שלו - אני בדוק קונה. זאת הבטחה.אל תצפה! לפי גיימספוט ה-X360 אוכל אותו בלי מלח, PS3 ממש מאכזב :-\http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=features;title;0תעביר את העכבר מעל לתמונות של X360 וחכה 2 שניות.. תראה את גרסת ה-PS3.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים גם אתה חושד שהוא מהפורום של ויגיימס? חח כן ;D. למרות שרונן מויגיימס (Vgames.co.il) מתנסח הרבה יותר טוב, עם פחות שגיאות כתיב, והרבה יותר חופר. בלי שום כוונה להעליב . dante, יש לך משתמש בויגיימס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.