פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי או על GAMES TETHER XP HECULESאו על CREATIVE AUDIOGY אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות ואני גם רוצה לקנות רמקולים טובים במחיר סביר(1000+-)בבקשה תעזרו לי אני נואש!
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים אכן בחירה קשה,השאלה אם אתה צריך את היתרון של הGTXP שהוא חיצוני.לדעתי זה היתרון מעולה[יש לי אחד כזה] .אם אני לא טועה המחירים של הכרטיסים דומים מאוד,וכמו כן הביצועים.חוץ מזה שהוא חיצוני אני לא רואה שום היתרון על ה CREATIVE בחירה שלך,ותתחדש
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים לפי מה שאני יודע ה-GT יש לו איכות צליל יותר משובחת...שומעים בו הרבה יותר טוב...הוא גם חיצוני שזה מאוד נוח....עכשיו בקשר לרמקולים אם זה 2.1אז תקנה את הרמקולים של ALTEC LANSING ATP 3 הם הרמקולים הכי טובים של 2.1 (מנסיון)אם זה 4.1 או 5.1אז אין לי מושג נראה לי ה ATP 5 הם עולה קצת יותר מ-1000 שקלים אבל הם שווים את הכסף.. ד"א הם 4.1
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים לי יש ATP-5 עם פורטיסמו 3 ומה שאני יכול להגיד לך זה:אאאאאאאאאאוווווווווו בבבבבבבביייייייייייבבבבבבבבבייייייייייי!!!!!!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים ב-900 ש"י אני הולך על ה-audigy 2 של creative שלפי דעתי עולה על ה-gtxp של הרקולס קודם ל-audigy 2 יש הקלטה והשמעהב-24bit תמיכה מצויינת ל-asio במידה ואתה עוסק בעריכת קול עם תוכנות כמו:cubsae,frooty loops תמיכה ב-dvd audioac3 ב-6.1 ערוצים ,advanced eax .לפי דעתי זהו כרטיס קול רב שימושי ברמה של כרטיס מקצועי והכי מתקדם לשוק ביתי והוא עדיףעל ה-gtxp של הרקולס.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים עדיף לך לקחת פורטיסימו 3 שעולה כ 250-300 שקל ותוכל להשקיע יותר ברמקוליםהוא מבוסס על אותו מעבד צליל (DSP) כמו ה GTXP ככה שאיכות הצליל עדיין מעולה! וה GTXP הרבה יותר טוב מאיכותו ובביצועיו מ כל סדרת האודיג'י שסתם טוחנים מחירים על שם
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים ה-gtxp והפורטיסימו גרועים לעבודה עם תוכנות לעריכת קול הם מציגים איחורים ב-cubase ו-sonar תמיכת ה-asio שלהם על הפניםהכרטיסים הללו נועדו למשחקים בלבד לעומת ה-audigy 2 שהוא כרטיס רב תכליתי שיכול לשמש למשחקים וגם למוסיקאי מתחיל/מתקדם.איכות הקול של ה-audidgy 2 היא 24/96 מלא לעומת ה-gtxp או פורטיסימו 16/44 איך בכלל אפשר להשוות בינהם .שאתה אומר ביצועים איך בודקים את זה לגבי כרטיסי קול מילא בין כרטיסי מסך של חברות שונות אבל כרטיסי קול באמת ואיכות זה זה ענין של טעם.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אל תגיע בפורטיסימו 3.....כרטיס על הפנים. אין תמיכה מלאה ב WINDOWS - בלי חתימה דיגיטליתבקיצור אל תתקרב.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר תחליטו כבר אני רוצה לתגידו לי איזה כרטיס לקנות אני כבר נואש ממה שאמרתם על הכרטיסים
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אם אין לך הרבה כסף תקנה את הפורטיסימו 3 של הרקולס הוא יותר טוב מהקריאטיב במחירים האלו...אם יש לך תקציב בינוני תקנה את ה-GT של הרקולס...ואם יש לך תקציב יותר גבוה תקנה את ההאודיגו 2 של קריאטיב...
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים אם אין לך הרבה כסף תקנה את הפורטיסימו 3 של הרקולס הוא יותר טוב מהקריאטיב במחירים האלו...לא בדיוק... Live 5.1 עולה קצת יותר ממנואני אומר לך....אל תגע בפורטיסימו!!!STFU!!! לי יש את הכרטיס הזה .... ואי אפשר לבקש יותר ממנו!
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר אמרו לי שיש אפשרות לקחת את הכרטיס אודיו גי' SE במחיר של 400 ש"ח לגירסת ה-OEM?השאלה היא האם הגירסא הזו יותר מוצלחת מההרקולס החיצוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.