עבור לתוכן

מה אתם יודעים על RDRAM? נראה לי נדפקתי איתו...

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון,

ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח).

עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR.

ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון?

קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...)

תודה למי שעוזר... :)

פורסם

לא שווה לשדרג...ואם כל כך לחוץ לך עדיף כבר לקנות לוח וזיכרון חדש...(תנסה למכור את הזיכרון שלך)..

פורסם

תחליף לוח דחוף ומעבד

RDRAM כבר לא קיים. גם לי היה בדיוק כמו שלך ושידרגתי ללוח ומעבד חדש ואז יכולתי להוסיף עוד זיכרון.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני קונה מחשב חדש, אבל עדיין רוצה לשדרג את הישן לא בהרבה כסף (להחליף לוח ומעבד זה הרבה כסף בהתחשב בכך שאני קונה מחשב חדש), ושפשוט לא יזחל לי (אני עדיין מתכוון להשתמש בו הרבה)

פורסם

תחליף רק לוח וזיכרון...וגם אם תרצה לא חסר מעבדים מיד שניה..

פורסם

העניין הוא שאני קונה מחשב חדש, אבל עדיין רוצה לשדרג את הישן לא בהרבה כסף (להחליף לוח ומעבד זה הרבה כסף בהתחשב בכך שאני קונה מחשב חדש), ושפשוט לא יזחל לי (אני עדיין מתכוון להשתמש בו הרבה)

תחפש מעבד, לוח וזיכרון משומשים. אני לפני כחצי שנה קניתי מעבד Athlon XP 3000+ Barton, לוח אם Abit NF7-S v2.0 וזיכרון GeIL 512MBx2 400MHz ב-800 ש"ח - מחיר טוב, היום זה יותר זול אפילו.

פורסם

אם אני לא טועה יש לי באיזה שהוא מקום שני סטיקים של 128 כ"א אני אבדוק

פורסם
  • מחבר

אתה מוכר? בכמה?

פורסם

יש לי אותו לוח, ואותו מעבד כמו שלך.

גם זיכרונות של סמסונג.

RDRAM זה פשוט דבר מזעזע! >:(

עלה לי 500 שקל לקנות 256X2 מיד שנייה!.

עזוב אחי, אל תשדרג.

פורסם

אתה מוכר? בכמה?

בשביל זה הקפצת?

לא יכלת לשלוח את זה בהודעה פרטית?

פורסם

אין לך מה לשדרג את המחשב הזה.

תחליף אותו וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים