עבור לתוכן

מתלבט בין שני לוחות אם: GIGABYTE-965PS3 מול ASUS-P5B מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

^^^

לוח עם קבלים רגילים מחזיק 6 שנים,אז לוח עם קבלים כאילו יחזיק הרבה יותר,ויהיו הרבה פחות בעיות של דליפת קבלים.

ויש עוד אנשים עם פנטיום 2.....

יותר מ10 שנים .

פורסם

jacko נראה לי שקצת הגזמת עם התגובה אתה לא חושב?

סה"כ אמרו לו פה שההבדל הוא בקבלים ורק עכשיו ראיתי שמישהו דיבר על כרטיס מסך מובנה :) בכל זאת אפשרי לתקן לא חייב להתעצבן :cool2:

קבלתי.. צודק.

פשוט אני שונא שאנשים מגיבים דברים שטויות העיקר בשביל להגיב.. סתם מבלבלים אנשים..

וגם אני אחרי ליטר בירה ועוד שני צ'ייסרים + תראה את השעה שכתבתי את ההודעה..

AMILO - באמת זה לא כזה חשוב - אבל נותנים לך באותו מחיר.. לא תיקח ??

פורסם

גם אני לפעמים כותב דברים לא נכונים ואני מאוד רוצה שאנשים כמוך או כל אחד אחר שכן יודעים יתקנו אותי כדי שאלמד :)

פורסם

^^^

לוח עם קבלים רגילים מחזיק 6 שנים,אז לוח עם קבלים כאילו יחזיק הרבה יותר,ויהיו הרבה פחות בעיות של דליפת קבלים.

ויש עוד אנשים עם פנטיום 2.....

יותר מ10 שנים .

קבלים "רגילים" מחזיקים הרבה יותר מ-6 שנים

פורסם

קבלים "רגילים" מחזיקים הרבה יותר מ-6 שנים

אתה רומז לזה שקבלים לא "רגילים" דוגמת הDS3 אמורים להחזיק 10 או אולי יותר?

קשה לי להאמין שמישהו יצטרך מחשב שנקנה כיום בעוד 10 שנים.

דר"א ההפרש בין הS3 ל DS3 הוא 10 ש"ח :screwy: (לפחות ככה בKSP).

פורסם

ברמה העקרונית קבלים אלקטרוליטים ("רגילים") אמורים להחזיק 40-50 שנה ויותר כל עוד טמפ' העבודה שלהם היא נורמלית

הסיבה היחידה לשימוש בקבלי "SOLID" היא התנפחות ודליפות, מה שקורה עם קבלים באיכות נמוכה

פורסם

קבלתי.. צודק.

פשוט אני שונא שאנשים מגיבים דברים שטויות העיקר בשביל להגיב.. סתם מבלבלים אנשים..

וגם אני אחרי ליטר בירה ועוד שני צ'ייסרים + תראה את השעה שכתבתי את ההודעה..

AMILO - באמת זה לא כזה חשוב - אבל נותנים לך באותו מחיר.. לא תיקח ??

JACKO -אתה בדה"כ יושב על הפורומים כשאתה חוזר מתודלק מיציאה? כי אם כן, לוחות ומעבדים זאת לא הבעיה האמיתית שלך... :xyxthumbs:

(בחברות גבר, סתם בצחוק...)

פורסם
:lol: אוקיי זה אומר שהמחשב הבא שלי שיקנה עם הDS3 יחזיק לי עד...2056 ;D
פורסם

לפי זאפ ה S3 עולה 707 ש"ח

וה DS3 עולה 780 ש"ח.

ב KSP הS3 פשוט יקר יותר.

פורסם

שמתי לב לזה..מאוד מוזר, חיסול מלאים? או ניסיון להעלמת S3?

פורסם

JACKO -אתה בדה"כ יושב על הפורומים כשאתה חוזר מתודלק מיציאה? כי אם כן, לוחות ומעבדים זאת לא הבעיה האמיתית שלך... :xyxthumbs:

(בחברות גבר, סתם בצחוק...)

:lol: יש מצב.. חח

ולגבי הורדת מחיר ה DS3 - כנראה שGIGABYTE הולכים לנטוש את ייצור לוח ה S3 ולעבור רק לייצור ה DS3.. אין טעם להפעיל פס ייצור שמייצר את אותו הלוח רק עם קבלים שונים - זה סתם מפריע לזרימה בייצור ודורש אריזה ושיווק שונה לכל לוח - מיותר.

הם כנראה יישארו רק עם לוח אחד ויישווקו רק אותו.. זאת ההערכה שלי לפחות..

פורסם

זה מקובל מאוד בכל מוצרי החומרה - עושים FADE OUT למוצר "ישן" יותר כשיש כבר חדש בשוק.

לכן ניתן לראות פתאום D965EE ב-5500 ש"ח כשיש E6600 חזק ממנו בהרבה ב-2000 ש"ח או 6800GT במחיר של 1950PRO :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים