עבור לתוכן

קצב הורדה גרוע !!! בהורדות מ Ftp's דרך NETVISION!!!!

Featured Replies

פורסם

אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!!

מישהו נתקל בבעיה דומה???

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המהירות תלויה גם ב-FTP עצמו, לא רק בספק.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה תלוי בFTP עצמו.... אבל ככה זה אצלי לכל ה ftp's פשוט לכוווווולם... למעט אחד פה בארץ של נטויז'ן... ובדקתי מאצל מספר מנויים בחברות אחרות ולכולם אותם ה ftp's מורידים מעולה!!!!

יש לציין שההורדות מ http ומemule או bittorent אצלי בסדר גמור.... אבל גם כאשר שהדבר היחיד שאני עושה זה להוריד מ FTP זה פשוט ביזיון!!! :pissed:

בין 0Kbps ל3Kbps ??!?!?!?!?!

פורסם

גם אצלי ההורדות ב-FTP על הפנים

אני עם ברק

פורסם

אם אתה אומר שההורדה של נטויז'ן מורידה לך מהר, זו בעיה של שרת הFTP הספציפי...

פורסם
  • מחבר

חברה .... מה העיניין איתכם????

אמרתי שבדקתי את כל האתרים האיטיםם שללו מאצל חברים שלי שהם לא מנויים של NETVISION.... לכולם הכל פיקס!

האמת שלאחד החברים שלי שגם מנוי ב NETVISION יש את אותה הבעיה.... וזה לא בעיה של ftp's...

השאלה היא האם יש כאן עוד מנןיים של NETVISION שיש להם את הבעיה הזו?

או אולי מישהו מכיר איזשהו פתרון פלא לבעיה??? (אני יודע שתמיד אפשר לעבור ספק..)

פורסם

אולי ה ftp הזה רחוק ו\או יש עליו עומס ברגע הנתון שאתה מוריד ממנו

תשלח פינג ותראה איזו תשובה תקבל אם אתה מקבל פינג גבוה סימן שיש בעית מרחק\עומס

אולי הבעיה בכלל לא אצלך...

פורסם
  • מחבר

זה כבר בדוק ב 101% שהבעיה לא ב FTP אלה בנטויז'ן....

זה התחיל לפני מספר שבועות אצלי.... הם נבלות! כנראה ראו שאני מוריד הרבה ב FTP אז הם הגבילו את הקצב ההורדה או שהחיבור שלהם לא עומד בעומס....

שונא אותם!!!!!

פורסם

ניסית לדבר איתם במקרה?

פורסם
  • מחבר

כן. אחרי שהתקשרתי אליהם הם הסבירו שזו בעיה שלא ניתנת לפתרון דרך מוקד תמיכה טכנית, הם אמרו לי לשלוח MAIL ל support@netvision.net.il

ומשם תבוא הישוע... עשיתי זאת והסברתי בדיוק מה הבעיה. התשובה שקיבלתי לאחר מספר ימים הייתה:

I have done a speed tests to the ftp's that you had mentioned in your mail and i got a good speeds, the lowest transfer rate was 150 KB/s.

כאשר חלק מהמכתב ששלחתי להם בהתחלה אמר להם זאת :

my PC and HOT connection are fine! cause i had 180kbs speed test on your netvision ftp

which means that ur connection to else were outside Israel could be the problem... or your limiting the connection to inside Israel...

לסיכום יש לי מהירות 180kbs לנטויז'ן ולהם יש 150 KB/s לFTP אבל מה שאני מקבל ל FTP זה 0.1kbs-3kbs ?????

(וזה התחיל מלפני מספר שבועות) עד אז הכל היה פיקס!

שלחתי להם עוד מכתב לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה :pissed:

פורסם

אפשר לשאול למה שלחת לNETVISION מכתב באנגלית? :s05:

פורסם
  • מחבר

כי יותר נוח לי.... :yelclap:

פורסם

חשבת שאולי הבעיה במחשב שלך? עשית סריקת וירוסים ורוגלות? עשית אופטימציה לחיבור אינטרנט?

פורסם
  • מחבר

חשבת שאולי הבעיה במחשב שלך? עשית סריקת וירוסים ורוגלות? עשית אופטימציה לחיבור אינטרנט?

מה כל כך מסובך פה להבין? לי יש קצב של 180 לנטויז'ן ל נטויז'ן יש קצב של 150+ ל FTP, אבל לי יש קצב של 0.3 FTP!

אין לי שום וירוסים והראוטר מקונפג מעולה (יש לי קצבים מעולים ב EMULE ו בHTTP) אבל בFTP יש לי בעיה.... ולא בעיה כללית , כי הרי אני כן מגיע ל 180 ל FTP של נטויז'ן אבל זה לא חוכמה מצידם של נטויז'ן, כי הרי ה FTP שלהם נמצא בארץ..

דרך הקצב המעולה של EMULE זה גם לא חוכמה כי לרוב אני מוריד ממשתמשים ישראלים....

ואת הקצב הגרוע מFTP אני מקבל כאשר אין לי שום תוכנה שמשתמשת ב חיבור לאינטרנט ולא שום מחשב ברשת מחובר....

פורסם

שאלה לי אליך

באיזה קליינט FTP אתה משתמש, והאם אתה יכול לתת לינק לFTP איטי כזה כך שאפשר יהיה להשוות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים