עבור לתוכן

הבדל בין אוזניות יקרות לזולות לשימושים שלי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים? :)

פורסם

אוזניות של 30 שקל?!?!!?!?

קח את ה AKG

פורסם

ברור שתרגיש הבדל... אתה מוזמן לבוא למפגש אוזניות הבא ולהיווכח

פורסם

בני, יפה לראות שאתה כבר מזמין לאנשים למפגש האוזניות הבא כשאף אחד בכלל לא יודע מתי ואיפה יהיה, ואתה לא היית נוכח באף אחד משני המפגשים עד כה. :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

וכאשר גם לא היו אוזניות כמו אלה שאני מעוניין בהן :)

אנטולי, מה אתה אומר?

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים? :)

פורסם

זה לא ברור?! ???

ה-AKG עדיפות מאוזניות ב-30 שקל גם אם כל מה שאתה עושה איתן זה לחמם את האוזניים כשאתה בשירותים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

זה לא ברור לי אישית, כי יש לי נסיון עם השוואות סאונד, ויש לי בבית מערכת קולנוע ביתי בסיסית(ב7 אלף) אשר לדעתי לא נופלת ממערכות שעולות עשרות אלפי שקלים יותר ששמעתי בתערוכת קולנוע ביתי...(לפחות בסרטים) אז אני לא מסיק ישירות שמה שיותר יקר בהכרח=יותר טוב... פשוט הסאונד של אוזניות כאלה:

http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=938

הוא סביר, ורציתי לדעת אם אני אקבל באמת סאונד מעולה שיעלה בכמה דרגות עם אוזניות כמו הAKG, ואני לא אבזבז סתם ככה כסף על סאונד קצת יותר טוב.

פורסם

אין השוואה בכלל בין 2 האוזניות.. מה אתה לא מבין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים