פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים התקנתי בו אובונטו בהצלחה עם 192 רם (128+64)ועכשיו אני מבין שאני לא מצליח להתקין פה תוכנות ><ואם כבר מדברים..מאיפה אני מוריד את כל התוכנות שכתובות בנעוץ? יש אתר מסוים?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים http://www.debianadmin.com/simple-package-management-with-synaptic-package-manager-in-ubuntu.html
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר כ"כ הרבה שיט בשביל להתקין דבר אחד?וואי איזה מסובךאין לי אינטרנט אבל.. התסכלתי מהר על התמונות וצריך אינטרנט אני חושבאני מתכוון להתקין דברים כמו זה http://sourceforge.net/projects/ripperx/תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים חבל שאפילו לא גללת את הדף קצת בשביל להבין שמסבירים בחלק הראשון איך להוסיף מאגרים ובחלק השני איך להתקין חבילות...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר אני ממש חדש בקטע הזה ואני לא הבנתי כלום...בתכלסאם יש לי תיקיה מלאה קבצים כמו הלינק שהבאתי...מה אני עושה עם זה?תודה :-\
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מעתיק את שמן של התוכנות שאתה רוצה להתקין לפיסת נייר ומחפש אותם במנהל החבילות שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים שמע, אם כבר עברת ללינוקס לפחות תעשה לעצמך טובה ותקרא את מה שהביאו לך. דבר שני, מנהלי חבילות הם כנראה אחד הדברים היותר טובים שקיימים בלינוקס...אם אתה ממש מתעקש אתה יכול להתקין לבד. קרפד, למה פיסת נייר? יש דברים אלקטרוניים ואה, קרפד, אובונטו בגירסה האחרונה בא מוכן לקימפוליםושטויות או כמו בקודם צריך להתקין GCC ועוד דברים לבד?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים התקנתי בו אובונטו... ועכשיו אני מבין שאני לא מצליח להתקין פה תוכנות >< מה הבעיה? תלחץ פעמיים על הקובץ EXE.
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אבל באובונטו זה לא קבצי EXE דרך אגב בלי חיבור לאינטרנט אי אפשר להתקין כלום??
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אבל באובונטו זה לא קבצי EXE דרך אגב בלי חיבור לאינטרנט אי אפשר להתקין כלום?? כן, ולכן הוספתי את ה :
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר מה? באובונטו יש את כל התוכנות כבר מותקנות? אני רוצה להתקין תוכנות שהורדתי מהלינקיה בנעוץ אז אני צריך להפוך את זה לחבילה ולהתקין?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים גם אני הורדתי מלא חבילות בקובץ tar והוא לא התקין ואז הורדתי קבצי rpm והוא אמר שהוא לא תומך בפורמט הזה ואין לי מושג מה עושים..בעיקרון מה שהכי חשוב לי עכשיו זה מקודדים..
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים ואה, קרפד, אובונטו בגירסה האחרונה בא מוכן לקימפוליםושטויות או כמו בקודם צריך להתקין GCC ועוד דברים לבד? לא, בשביל GCC ועוד כמה קומפיילרים צריך להתקין את חבילת build-essential עד כמה שזכור לי
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר גם אני הורדתי מלא חבילות בקובץ tar והוא לא התקין ואז הורדתי קבצי rpm והוא אמר שהוא לא תומך בפורמט הזה ואין לי מושג מה עושים..בעיקרון מה שהכי חשוב לי עכשיו זה מקודדים..כמוני כמוך
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אם הייתם קוראים קצת חומר על לינוקס ועל ההפצה הספציפית הזאת אני בטוח שזה לא היה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.