פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים הייש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטיתוהוא רוצה לחבר אותו למחשבאז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקלמה אתם אומרים על הapache cybersound acs200?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים לא! לדעתי לא!אתם דוחפים כאן את הפורטיסמו לכל אחד, שסתם רוצה יציאה אופטית, בלי סיבה, לפורטיסמו (שאתם עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא, אגב) יש יציאה אופטית יעילה בדיוק כמו זו של האפאצ'י. נקודה.
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים הם עולים כמעט אותו דבר[50 שקל הפרש בהגזמה],והפורטיסימו מציע הרבה יותר,אז למה לא לקחת ?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים כי אין סיבה. 50 שקל מעל הפורטיסמו יש כרטיס יותר טוב. וגם 50 מעליו, וגם 50 מעליו. זה לא סיבה. זה כמו בזכרונות, ובלוחות. לאנשים יש נטיה לקחת דברים שהם לא צריכים. זכרונות 3200. כמה מהם באמת מגיעים לבאס 200?....
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים אם כבר כרטיס חדש,למה שלא יהיה את הדברים ה"מיותרים" כשהו יצתרך? למה שהוא יצתרך הוא יבזבז שוב כסף ? מצד שני אתה צודק,השאלה עכשיו מה הוא צריך חוץ מזה שה-apache cybersound acs200 הוא 4.1 אז מה זה משנה אם יהיה 7.1 ? :
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים מחבר האיכות של האפצ'י היא בסדר?לא ירגישו הבדלי איכות בינו לבין הפורטיסימו? כי זה מאוד חשוב לו..
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים יציאה אופטית זאת יציאה אופטית,אבל הוא לא מחבר רק דיסקמן הוא מחבר גם רמקולים לא ?
פורסם 2002 בדצמבר 922 שנים הוא לא אמר. כי אם כן, אז הפורטיסמו עדיף. אבל רק ליציאה האופטית, אולי עדיף לקנות את הדבר הזה לUSB.
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים מחבר יש דבר כזה ? וואלה לא ידעתי,יש לך קישור למוצר ? יש אותו בארץ? כמה הוא עולה??
פורסם 2002 בדצמבר 1022 שנים קישור לאתר בגרמניתלמיטב ידיעתי אין בארץ מוצרים כאלו.הכרטיס של אפצ'י לא מומלץ, היה לי אותו ויש לו בעיות דריברים + בפעם האחרונה שעידכנתי לו דריברים(חצי שנה)ביטלו את האופציה להעתקה ל MD בטענה של זכויות יוצרים.(עדיין אפשר לעבוד בXP עם דריברים של 2000).
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים היה לי את ה-Apache ההוא.. לפי דעתי כרטיס גרוע:א. אין לו דרייברים ממש טובים.ב. לא תואם לשום תקן משחקים עדכנים (מכלל בכיוון של Aureal ולא Creative).
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים בקשר למתאם הזה עם הUSB, זה נמכר עם מינידיסקים עם ערכות חיבור למחשב כמו הMZ-R707DPC.אבל זה בטח פוגע באיכות העברה, כשמשתמשים במתאם USB הזה...לא יודע אם אפשר להשיג את זה בנפרד...ד"א, האיכות שבה האות יוצא מהיציאה האופטית לא נקבעת לפי האיכות של הכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.