עבור לתוכן

מתעניין לקנות DELL 2407

Featured Replies

פורסם

כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ,

שאלותיי:

האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג,

איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם?

ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב:)

וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי..

מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי

האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה?

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

אחח.. סמסונג 930B.. באמת מסך טוב, אחד מה TN הכי טובים שראיתי.

ההבדל שתרגיש לדעתי הוא לטובה מכל הבחינות. ה 2407WFP מתעלה על הסמסונג הנ"ל בכל היבט אפשרי לדעתי.

לגבי ה REV שכרגע נמכר - קשה לומר, זה כנראה תלוי במקום שאתה קונה בו.

הנה טעימה קטנה מה 2407WFP:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201076.0

ופה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224420.msg1970476#msg1970476

המסך הזה לדעתי לא פחות ממדהים. למי אני אקרא שיחזק את דברי?........אה, כן,

Bagheera !!! איפה אתה? צריכים אותך פה! :hi:

פורסם
  • מחבר

אחח.. סמסונג 930B.. באמת מסך טוב, אחד מה TN הכי טובים שראיתי.

ההבדל שתרגיש לדעתי הוא לטובה מכל הבחינות. ה 2407WFP מתעלה על הסמסונג הנ"ל בכל היבט אפשרי לדעתי.

לגבי ה REV שכרגע נמכר - קשה לומר, זה כנראה תלוי במקום שאתה קונה בו.

הנה טעימה קטנה מה 2407WFP:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201076.0

ופה:

המסך הזה לדעתי לא פחות ממדהים. למי אני אקרא שיחזק את דברי?........אה, כן,

Bagheera !!! איפה אתה? צריכים אותך פה! :hi:

קודם כל שמח לשמוע:)

האם במשחקים או תוכנות מסוימות יהיה בעייה לצפות במסך?

האם למשל משחק לא תומך ברזולוציה מקס' ואני יפעיל בנניח 1280X1024 אני יראה ריבוע שחור?

תודה על הלינקים :xyxthumbs:

פורסם

המסך מצויין.

ה REV שנמכר כרגע בחנויות הוא A03 שפותר את רוב הבעיות של ה Banding האופקי.

מומלץ לקנות מחנות עם מלאי בכדי שתוכל לברר שאין פאקים במסך שאתה קונה.

תוכנות Desktop מתאימות את עצמם לרזולוציה הרחבה של המסך.

משחקים, ובכן צריך לבדוק כל משחק לגופו כאן(לא להיבהל, מדובר בוויקי ולא רק בפורום).

אם תפעיל רזולוציה של 1280X1024 תוכל לבחור אם לראות אותה מתוחה או בצורת ריבוע, מצורפות תמונות של המצבים השונים

בתגובה שפירסמתי כאן.

פורסם
  • מחבר

המסך מצויין.

ה REV שנמכר כרגע בחנויות הוא A03 שפותר את רוב הבעיות של ה Banding האופקי.

מומלץ לקנות מחנות עם מלאי בכדי שתוכל לברר שאין פאקים במסך שאתה קונה.

תוכנות Desktop מתאימות את עצמם לרזולוציה הרחבה של המסך.

משחקים, ובכן צריך לבדוק כל משחק לגופו כאן(לא להיבהל, מדובר בוויקי ולא רק בפורום).

אם תפעיל רזולוציה של 1280X1024 תוכל לבחור אם לראות אותה מתוחה או בצורת ריבוע, מצורפות תמונות של המצבים השונים

בתגובה שפירסמתי כאן.

הרבה תודה:)

הלינק שנתת ממש עוזר ...

עוד שאלה במידה וחיברתי למסך גם ממיר של יס או הוט, יש אפשרות החלפה מהירה בין התצוגות?

היכן קנית ואיפה מומלץ לקנות? אם אסור לרשום אשמח להודעה פרטית:)

עוד דבר ראיתי שחלק מציעים מין סטנד רמקולים שמצטרף למסך איפה הוא יושב בדיוק?

שווה להוסיף?

פורסם

תגידו במחירים האלה לא שווה כבר לקנות טלוויזיה 32" LCD?

1.) המחיר מאד קרוב למחיר של ה-Dell. יש טלוויזיות יותר יקרות או יותר זולות - לדוגמא לאחרונה חבר שלי קנה Spectra שאומנם לא נחשבת איכותית אבל ממחיר של 3200 ש"ח אני לא יכול לצפות ליותר

2.) יש לה חיבורים למחשב ולטלוויזיה בצורה הכי טבעית שיש

3.) הגודל שלה מאפשר לשבת ממרחק ולשחק בכיף - בדקתי בעצמי בסלון של החבר שקנה את הטלוויזיה

4.) אפילו הרזולוציה של 1024*768 נראית מעולה! ככה לא צריך כרטיס מסך מפלצתי על מנת לנצל את הרזולוציה האופטימלית של המסך.

האמת שזה בהחלט התכנון שלי, לשבת בסלון ולשחק משחקי קווסטים עם הגיברת .... פשוט מעולה :hat:

פורסם

תגידו במחירים האלה לא שווה כבר לקנות טלוויזיה 32" LCD?

1.) המחיר מאד קרוב למחיר של ה-Dell. יש טלוויזיות יותר יקרות או יותר זולות - לדוגמא לאחרונה חבר שלי קנה Spectra שאומנם לא נחשבת איכותית אבל ממחיר של 3200 ש"ח אני לא יכול לצפות ליותר

2.) יש לה חיבורים למחשב ולטלוויזיה בצורה הכי טבעית שיש

3.) הגודל שלה מאפשר לשבת ממרחק ולשחק בכיף - בדקתי בעצמי בסלון של החבר שקנה את הטלוויזיה

4.) אפילו הרזולוציה של 1024*768 נראית מעולה! ככה לא צריך כרטיס מסך מפלצתי על מנת לנצל את הרזולוציה האופטימלית של המסך.

האמת שזה בהחלט התכנון שלי, לשבת בסלון ולשחק משחקי קווסטים עם הגיברת .... פשוט מעולה :hat:

בטלווזיה של 32" אתה לא תוכל לשחק נורמלי. קודם כל הרזולוציה מאוד נמוכה, יהיה לך גוסטין מטורף והאייכות עצמה תהיה מאוד נמוכה.

אתה לא יכול להשוות מסך DELL 24" שהוא נועד למחשב לטלווזיה LCD שאפשר גם לחבר אותה למחשב. זה עולם אחר לגמרי.

פורסם

בטלווזיה של 32" אתה לא תוכל לשחק נורמלי. קודם כל הרזולוציה מאוד נמוכה, יהיה לך גוסטין מטורף והאייכות עצמה תהיה מאוד נמוכה.

אתה לא יכול להשוות מסך DELL 24" שהוא נועד למחשב לטלווזיה LCD שאפשר גם לחבר אותה למחשב. זה עולם אחר לגמרי.

תשמע ניסיתי וזה לא נכון. אפילו בדגם של ה-Spectra שנחשב למסך מחברה לא איכותית יכולתי לשחק את Swat 4, לראות סרטים ותמונות מהמחשב נהדר. מה שכן ה-Xbox לא עבדה משהו, סרטים דרכה נראו רע וגם חלק מהמשחקים וזאת עקב הרזולוציה שיותר נמוכה מהרזולוציה האופטימלית. לעומת זאת רזולוציה אופטימלית דרך המחשב עבדה נהדר, ונראתה אפילו יותר טוב ממה שהייתי יכול לצפות. מה שאני כן מסכים איתו זה שהשחור לא משהו וגם הבהירות על הפנים אבל ב-3200 ש"ח לא הייתי מבקש יותר והייתי מסתדר עם זה לבינתיים.

ייתכן שיש משהו שלא ניסינו אבל הדברים האלה שניסיתי במשך כ 3-4 שעות עבדו נהדר, וכמו שאמרתי, לגבי מרחק, אני פשוט אשב מרחוק, עכשיו סוף סוף אפשר, שלא לדבר על לנהל את המחשב בסלון וכו', פשוט תענוג.

פורסם

אתה קונה מסך כמו הדל בכדי לשבת ממנו מקסימום מטר. נראה אותך יושב מטר מול טלויזית LCD בגודל 32".

מה גם שאם זה מגיע להחלטה מה לקנות בתור מסך למחשב הדל פי כמה יותר טוב מכל טלויזיה באותו המחיר.

בתור בונוס יש לו גם כניסות של טלויזיה ו PIP.

בשורה התחתונה כן שווה יותר לקנות את הדל מאשר טלויזיה בגדול 32" במחיר מקביל או זול יותר.

אם אתה מחפש טלויזיה לסלון זה כבר משהו אחר.

פורסם

לא הבנתי משהו.... בתרד הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226686.0

זה שקנה את ה2007 אומר שמשחקים ברוזולוציה נמוכה מ1650*1050 נראים זוועה... עכשיו ראיתי בתרד הזה :

שאפשר לעשות שיהיה פסים שחורים כאשר אתה נמצא ברצולוציה נמוכה[לא טבעית]...

אפשר לעשות את האפשרות הזאת ב2007? או רק ב2407?

פורסם

אפשר לעשות את זה גם ב-2007. כל האפשרויות שיש ב2407 יש גם ב-2007, חוץ מתמיכה ב-1080p.

בכל אופן, לי אישית זה בכלל לא נוח לשחק ככה ואני מרגיש כאילו לקחו תמונה רחבה וכיווצו אותה בצדדים. זה נותן אשליה כזאתי.

אני עם 6600GT שזה כרטיס די עלוב וחלש, ועוד לא נתקלתי במשחק ש-1680X1050 לא רץ חלק. בנוגע לפילטרים ולהגדרות צללים והשתקפויות זה כבר משהו אחר..

פורסם

אפשר לעשות את זה גם ב-2007. כל האפשרויות שיש ב2407 יש גם ב-2007, חוץ מתמיכה ב-1080p.

בכל אופן, לי אישית זה בכלל לא נוח לשחק ככה ואני מרגיש כאילו לקחו תמונה רחבה וכיווצו אותה בצדדים. זה נותן אשליה כזאתי.

אני עם 6600GT שזה כרטיס די עלוב וחלש, ועוד לא נתקלתי במשחק ש-1680X1050 לא רץ חלק. בנוגע לפילטרים ולהגדרות צללים והשתקפויות זה כבר משהו אחר..

Titan Quest, Oblivion ואני יכול להביא לך עוד מספיק משחקים שמקרטעים, אולי אתה לא מרגיש את הקירטוע אבל 1680*1050 דורש כרטיס מסך חזק - תבדוק בנצ'ים ותראה שעל רזולציות יותר נמוכות המשחקים יורדים מתחת ל-20 פריימים ללא פילטרים. מצד שני התמונה המתוחה נראית סבבה לגמרי, אז אין בעיה לעבוד ככה.

פורסם

Titan Quest, Oblivion ואני יכול להביא לך עוד מספיק משחקים שמקרטעים, אולי אתה לא מרגיש את הקירטוע אבל 1680*1050 דורש כרטיס מסך חזק - תבדוק בנצ'ים ותראה שעל רזולציות יותר נמוכות המשחקים יורדים מתחת ל-20 פריימים ללא פילטרים. מצד שני התמונה המתוחה נראית סבבה לגמרי, אז אין בעיה לעבוד ככה.

ברור גם הX1950XTX לא מריץ אותו על הרזולוציה הזו בלי לקרטע, אז בטח ובח שה 6600GT לא יריץ אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים