עבור לתוכן

לא יכול להתחבר לאינטרנט ובכלל לרשת

Featured Replies

פורסם

הי כולם.

כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת.

בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין.

המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט)

ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply.

ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר.

היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני לא יכול לשנות את הגדרות הרשת (Static IP וכו)

אפילו ל- router אני לא יכול להיכנס.

מה אתם חושבים הבעיה? הכרטיס רשת?

אני חושב שאני אנסה להחליף את הכרטיס רשת רק חבל שזה נפל לי על סוף החופש שבו תכננתי להכין את כל השיעורים לבצפר.

אשמח לחוות דעת שלכם :)

תודה!

פורסם

ניסית להפעיל את הראוטר מחדש?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לכבות ולהדליק אז כן.

אבל אם שאר המחשבים בבית כן מצליחים להתחבר לאינטרנט ולרשת למה שזה יהיה הראוטר?

פורסם

לא שמתי לב לזה, אתה צודק. באמת הייתי הולך על כיוון של כרטיס רשת. משונה קצת, אבל זה הצעד הבא.

פורסם
  • מחבר

אוףףף מה זה אין לי כח לזה.

טובאם אין ברירה אז אין ברירה.

בכל מקרה לבנתיים, יש לי הרדיסק שבו שמרתי את הגיבויים אבל Windows לא נותן לי להיכנס אל תיקיות שבתוכו ולהיכנס לקבצים בטענה שאין לי גישה.

איך אני מחזיר לעצמי את הגישה. (כנראה בגלל שהשם של המחשב השתנה)

לא משנה, הסתדרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים