עבור לתוכן

4GB 2*2 GSKILL זכרונות

Featured Replies

פורסם

הם ביזבוז של כסף כי אתה לא צריך בכלל יותר מ-2GB אז למה לך לעזאזל 4. חוץ מזה גם עדיף 2GB על פני 4GB כי ב-4 המחשב פועל ב-2T וב-2 הוא פועל ב-1T

(אבל גם יכול להיות שאני טועה :))

פורסם

אתה צודק

רק לא הבנתי את הכוונה שלך עם ה-T.. :s05:

פורסם

הם ביזבוז של כסף כי אתה לא צריך בכלל יותר מ-2GB אז למה לך לעזאזל 4. 1חוץ מזה גם עדיף 2GB על פני 4GB כי ב-4 המחשב פועל ב-2T וב-2 הוא פועל ב-1T

(אבל גם יכול להיות שאני טועה :))

אדום-נכון.

ירוק-ממש לא נכון לפי מה שאני יודע,הוא מדבר על 2*2 כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד..ולא 4*1 שאז זה גם לא בטוח 2T (בלוחות אם למעבדים של אינטל)

פורסם

מה זה ה-T הזה $%#$ ??

פורסם

השאלה קיימת בשאלות הנפוצות

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

פורסם

אדום-נכון.

ירוק-ממש לא נכון לפי מה שאני יודע' date='הוא מדבר על 2*2 כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד..ולא 4*1 שאז זה גם לא בטוח 2T (בלוחות אם למעבדים של אינטל)

[/quote']

מה גם ש-2T או 1T לא ממש חשובים במערכת אינטל.

פורסם

:nono: אנחנו מדברים על 4G במחיר של 2200 ש"ח ואתה מדבר על 1GB במחיר של 1600 ש"ח.

מה גם שאלו זכרונות 1000MGHZ שהם יותר ממיותרים.

פורסם

כך או כל 4 GB זה לא בזבוז.

מבטלים את הזיכרון הווירטואלי, המחשב יגיב מהר כל הזמן לתקופות יחסית ארוכות בלי איתחולים, השיפור של הדבר הזה יביא ל BOOST הרבה הרבה יותר גדול לעומת "ההפסד" של 2T.

אני מאמין ש Vista תביא BOOST בנושא הגדלת נפח הזכרונות, מ 2 סיבות עיקריות:

1. היא תופסת מלא משאבים, 1 GB יהיה מינימום למישהו שרוצה להנות עם המחשב ולא לסבול ולקבל עצבים.

2. במערכות הפעלה של 32 ביט לא ניתן לתמוך ביותר מ 4 GB זכרון ולכן במחשבים ביתיים ותחנות עבודה פשוטות לא משתמשים ביותר מ 4 GB, לא עם ווינדוס.

עם התמיכה ב 64 ביט (האמיתית, לא ה XP-64 ביט שהוא גרועה) תוסר המגבלה של 4GB ואנו נתחיל לראות נפחים גדולים יותר, שיביאו להתקדמות בנפחים המקובלים.

פורסם

לפי דעתי זה עדיין בזבוז כרגע.

אם אתה לא משתמש בזיכרון הזה(זאת אומרת יותר מ2GB) אתה לא תרגיש שום שיפור במעבר ל4.

פורסם

עם התמיכה ב 64 ביט (האמיתית, לא ה XP-64 ביט שהוא גרועה) תוסר המגבלה של 4GB ואנו נתחיל לראות נפחים גדולים יותר, שיביאו להתקדמות בנפחים המקובלים.

מה זה עוזר לעבור את המגבלה של 4gb אם אתה אפילו לא משתמש בחצי מהכמות הזו? לרוב המשתמשים היום שמפעילים xp יש 512ram שזה גם גבולי, אם אתה רוצה לשחק בסביבת העבודה הזאת, ואני בספק אם אנשים יעשו את המעבר החד הזה לויסטה כשהם יצטרכו לשדרג את המערכת שלהם בשביל זה - מה עוד שויסטה לא נותנת לך עוד עזרים שימושיים כל כך חוץ מגרפיקה יפה יותר (שלוקחת מלא זיכרון) ופונקציות חמודות.

פורסם

מזה CL מזה T אני לא מוצא את זה בשאלות נפוצות וסליהח שאני אל עוזר אני רק מתעניין בשביל ידע אישי איך מבטלים את הזיכרון וירטואלי ועושים את כל זה כדי שהמחשב יטוס?

פורסם
  • מחבר

עם מפרט כמו שלך לא הייתי ממליץ

CAS Latency - הזמן, במחזורי שעון, מרגע מתן האות ברגל ה CAS עד להופעת נתונים ברגליים DQ.

במערכות DDR, הערכים הם בד"כ 2, 2.5 או 3 מחזורי שעון. 2.5 יכול להתקבל ב DDR בגלל שהוא עובד גם עם עליית מתח וגם עם נפילת המתח של השעון. 2.5 אומר שאחרי נפילת השעון של המחזור השני (ומכאן 2.5 מחזורים) הנתונים יופיעו ברגלי המוצא.בזיכרון SDR, שעובד רק עם עליית השעון, ה CAS יכול להיות רק 2 או 3 (אין חצאים).

לקוח משאלות נפוצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים