עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-7900gt

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?

פורסם
  • מחבר

הוא יספיק גם לx1950pro נכון?

פורסם

X1950PRO צורך פחות חשמל (ממש בקצת) מה - 7900GS ולכן גם מה - 7900GT, מכאן אפשר להסיק שהספק שהמלצתי לך יספיק לו (וגם ישאר עודף :P)

פורסם

ספק מצויין שיחזיק גם 1950XT 256 אני מאמין ללא בעיה מיוחדת.

אני רק לא מבין למה לא פתחת את הדיון בפורום המתאים "מארזים וספקים"

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא צורך פחות חשמל ? הייתי בטוח שיותר לפי ati יש לו את אותה הדרישה כמו ל x1950xt של 450watt

פורסם

כן, אני בטוח.

IDANP הביא את ההשוואה פעם.

פורסם

הספק יחזיק 1950PRO/7900GT בלי שום בעיה,תהיה רגוע

אני רק לא מבין למה לא פתחת את הדיון בפורום המתאים "מארזים וספקים"

פורסם

תראה - היה לי ספק ג'נרי מצ'וקמק של 380 וואט והוא החזיק לי בלי בעיה 2X6600GT ב-SLI כשגם המעבד וגם הכרטיסים ב-OC עצבני (מערכת VENICE939).

לא נראה לי שתהיה לך שום בעיה להחזיק כל אחד משני הכרטיסים האלה לבד.

שוב השאלה היא אם אתה מתכנן OC,העלאת מתחים , חיבור לעוד 6 HD ב-RAID :lol: ועוד הגזמות פראיות.

פורסם

ספק ג'נרי הוא לא מומלץ בכל מקרה.

פורסם

תראה - היה לי ספק ג'נרי מצ'וקמק של 380 וואט והוא החזיק לי בלי בעיה 2X6600GT ב-SLI כשגם המעבד וגם הכרטיסים ב-OC עצבני (מערכת VENICE939).

לא נראה לי שתהיה לך שום בעיה להחזיק כל אחד משני הכרטיסים האלה לבד.

שוב השאלה היא אם אתה מתכנן OC,העלאת מתחים , חיבור לעוד 6 HD ב-RAID :lol: ועוד הגזמות פראיות.

אני אף פעם לא מבין את האנשים ששופכים 10K על מחשב ולא יכולים להשקיע כמה גרושים בספק נורמלי

פורסם

זה בדיוק מראה את חוסר המודעות לצורך בספק איכותי

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא זה שזה לא בשבילי אני שואל בשביל אח שלי הקטן כי הוא מתלבט מה לעשות בכסף והוא לא מבין בדיוק במחשבים...

יש לו מחשב amd sempron 2600 עם 512 ראם ddr ש-64 מגהבייט מתוך ה-512 הולכים לו על הכרטיס מסך 6100GF on-board ויש לו ספק ג'נרי אז השאלה היא מה לעשות בנושא כי הוא מתלונן שהמחשב איטי יחסית והמשחקים לא עובדים משהו (משום מה..) אז מה שהוא צריך לדעתי זה יותר ראם (עוד 512), כרטיס מסך יותר טוב (7600gs ומעלה) ואולי בכלל להחליף את המעבד אני לא מבין מספיק טוב במעבדים של amd בשביל לאמר אם הוא מעבד מספיק טוב בשבילו..ואת הספק אם צריך..

פורסם

אני אף פעם לא מבין את האנשים ששופכים 10K על מחשב ולא יכולים להשקיע כמה גרושים בספק נורמלי

זה בדיוק מראה את חוסר המודעות לצורך בספק איכותי

חברים - ברור לכם שאני מסכים אבל לא זאת השאלה - מי אמר שהבחור מוציא 10K? מי אמר שהוא רוצה להוציא 300 ש"ח על ספק סביר?

השאלה שלו מאוד פשוטה - יחזיק או לא יחזיק. ברור שתמיד מומלץ יותר טוב זה נכון לכל רכיב אבל אז לא היינו צריכים פורומים - הינו נכנסים לחנות ומבקשים את הכי יקר שיש להם... ;D

פורסם

ה-FSP 350 GLN יחזיק בקלות גם 1950XT ככה ש-PRO וה-7900GT קטנים עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים