עבור לתוכן

זקוק לעזרה והמלצות בקשר לחיבור הסט MX-530 של Logitech

Featured Replies

פורסם

מתנצל מראש על האורך של הפוסט.

אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530.

אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן:

1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר?

2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1

אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש סאונד רק מהקדמיים ומה- SUB/CENTER.

דיפדפתי קצת בפורום וראיתי שיש עוד כמה אנשים שנתקלו בבעיה הזאת, האם באמת אין ברירה אלא להחליף לכרטיס קול ייעודי ? לא ברור לי עם ככה מה עומד מאחורי ההצהרה של יצרני הכרטיסים המובנים שהם תומכים במערך 7.1

יכול להיות שזה בגלל שהמאריך שקניתי לרמקולים האחוריים לא מתאים?

3. במידה ואכן אין ברירה אלא להחליף כרטיס מה אתם ממליצים למטרות של סרטים / משחקים ?

מה ההבדל בין ה- Audigy 2 ZS לגירסת Value? ראיתי שממליצים על ה Audigy 4 אבל אני לא מוצא

אותו בשום מקום אלא רק את גירסת ה PRO היקרה.

אני מעדיף לא להשתגע ולהוציא יותר מדי על כרטיס כמו ה X-FI אבל אם השיפור הוא משמעותי אני ישקול את זה.

תודה מראש ושוב מתנצל על כל השאלות

פורסם

אם אני לא טועה, הסיבה שאתה לא שומע מהרמקולים האחוריים וגם מהסאב ומהסנטר זה בגלל שלא שינית תאפשרויות של התוכנה של הכרטיס קול (הפנימי).

צריך לשנות אותם לרמקולים 5.1 ,וגם לשנות כך שהחיבור של ה- Line In יהיה החיבור של הרמקוליים האחוריים.

והחיבור של המיקרופון יהיה החיבור של הסאב והסנטר.

תבדוק תאפשרויות טוב טוב בתוכנה של הכרטיס קול.

הכבל הרגיל שקנית נראה לי מספיק.

בהצלחה :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה לא קשור לקונפיגורציות זה בעיה בדריבר של ASUS צריך להוריד את הדריבר הכי עדכני שלהם , שמתקן את זה , למרות שעדיין עושה בעיות

אין דריבר תקין היום לכן , אין ברירה אלא להסיר אותו מהמנהל התקנים ולהשתמש בכרטיס קול חיצוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים