פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מאוד אהבתי את האקשן, זמן הקליע ובעיקר את העלילה האפלה. יש עוד משחקים בסגנון? (לא חייבים להיות חדשים)
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים שמע אני יגיד לך תאמת אין הרבה משחקים שאני יכול להגיד שבמשך כל המשחק נהניתי ... לעומת זאת משחקים כמו מקס פיין זה הננאה אמיתית לאורך כל המשחק..היום כידוע המשחקים עוסקים יותר בגרפיקה מאשר על המשחקיות וההנאה לכן המצב נראה ככה..עוד משחק שאפשר להגיד עליו שהוא אחד הכיפים וכולם פה יסכימו איתי זה HL2 ..(אם תשים לב במשחק הזה השקיעו במשחקיות אמנם אתה לא תפול מהכסא מהגרפיקה אבל הנאה מובטחת לאורך כל המשחק..-יש לזה הרבה יתרונות המשחק יכול לרוץ על מערכות יחסית חלשות על אחלה FPS...)לא עולה לי עוד משחק עכשיו שהיה כייף לשחק כמו במשחקים האלה ..
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר כמובן שנהניתי מHL2 ומEP1 בקשר לF.E.A.R המשחק קצת כבד למחשב שלי אז לא ניסיתי, אני אנסה להוריד הגדרות ונראה.יש עוד המלצות למשחקים בסגנון מקס פיין וHL? (דגש על משחקיות)
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר Mafiaלא שמעתי עליו? מה העלילה (מעבר לאפיית עוגות ;D )בקשר לFAR CRY קניתי אותו ב25 ש"ח ב בצע של באג התחלתי לשחק ולא כ"כ התלהבתי. אולי אני אנסה שוב.עוד רעיונות?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים JUST CAUSETHE SUFFERING:PRISON IS HELLוהמשכו : TIES THAT BINDTHE GODFATHERTOTAL OVERDOSESCARFACE:THE WORLD IS YOURS
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אני זוכר ש- el matador היה ידוע שהוא די העתק של max payne, מה שכן הוא לא ברמה שלו והוא קצר, אבל משחק נחמד להעביר את הזמן
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים סגנון Max-Payneאיך יכולתם לא להזכיר?!The Punisherאם אתה אוהב את הSlow Motin , אני מציע לך לנסות את Enter The Matrix
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים סגנון Max-Payneאיך יכולתם לא להזכיר?!The Punisherאם אתה אוהב את הSlow Motin , אני מציע לך לנסות את Enter The Matrixשניהם גרועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.