פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים אוקייי הבעיות שיש לתבל עם אינטרנט זהב כבר שברו לי ת'גב, שבשבוע האחרון הייתי צריך כל יום לפחות 3 פעמים להפעיל מחדש ת'מודם...והמודם כנראה תקין...אז אני חושב לעבור לספק אחר, וגם להוריד חבילה...(עכשיו אני ב 1.5, אני יורד ל"צינון" ב750 לכמה זמן..)חשבתי על נטויז'ן, מה דעתכם?תציאו ספקים שנותנים הכי הרבה מהירות, ועם הכי פחות בעיות...תודה מראשtom3r
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים נטוויז'ן ממש לא משהו בתור ספקית ADSL...אתה מוזמן לנסות ולומר לנו איך הם, רק שים לב שאינך חותם על "התחייבות" לפרק זמן מסויים.
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים מחבר נטוויז'ן ממש לא משהו בתור ספקית ADSL...אתה מוזמן לנסות ולומר לנו איך הם, רק שים לב שאינך חותם על "התחייבות" לפרק זמן מסויים.חצי שנהאבל לדעתי חצי שנה זה בסדר כי רק אחרי זה המחיר עולה...
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים אני בנטוויזן כ 6 שנים ובכבלים כחצי שנה...החיבור מעולה,השירות ממש מגעיל ולא איכפת לי אם יצנזרו לי את התרד הזה,כל חודש יש לי בעיה אחרת עם התשלומים....הם חייבים לי כסף וממשיכים להוריד לי מהחשבון...אם זה יימשך כך אני יעבור ספק
פורסם 2002 בדצמבר 923 שנים לדעתי הם אחלה ספק לכבלים אני נמצא בהם עכשיו הם לא עושים לי הרבה בעיותאבל הם יקרנים מדיי לטעמי!אני הייתי הולך על 012 או בזקבינלאומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.