עבור לתוכן

ארץ נהדרת-חבורה של מנוולים

Featured Replies

פורסם

הם אוסרים על אדם ללא אזרחות, הם לא מתייחסים לסוגיה מהי דתו.

והממשלה יכולה לספק לך דבר בסיסי כמו אוכל, אתה לא מוכן לקבל אותו.

תגיד, עד כמה אתה יכול להיות צבוע?

מצד אחד אתה מתבכיין שהחרדים כופים עליך את הדת, מצד שני אתה מתכוון להשתמט מהצבא, מצד שלישי אתה רוצה להכריח חרדים להתגייס, תוך כדי שאתה כופה עליהם את ה"דת" שלך?

aquarius, בהצלחה לך עם הדיון הזה... אני לא רואה איך אפשר לנהל דיון הגיוני עם מישהו עד כדי כך הזוי...

• תגובות 357
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אדם מאוד סובלני

פורסם

IG: אני רוצה לבטל אפליה. אני לא בא כרגע בטענה לחרדי כזה או אחר באופן ספציפי, אלא באופן כללי לכל העדה החרדית שלא מתגייסת. ואני לא כופה עליהם שום דבר. הכי טוב לפי דעתי אם יבטלו את הגיוס חובה, אבל אם כבר משאירים אותו - כולם צריכים להתגייס, ללא יוצא מן הכלל.

אם ככה יש לך הרבה אנשים שאתה יכול לאסור(רמז... המדינה תקרוס אם היא תצטרך להאכיל אותם)

הא? לא אמרתי להכניס אותם לכלא, אמרתי לגרש אותם.

ומה לעשות שרוב הישראליםמשתדלים לאכול כשר???

עזוב את זה. שמישהו אחר ישבור ת'ראש. אני לא רוצה שיפלו אותי לרעה, בדיוק כמו כל אחד אחר. איך לעשות את זה? שמי שהחליט לאפשר לחרדים שלא להתגייס ישבור תראש. הוא הביא את זה - הוא יפתור את זה.

פורסם

אז זהו שהמדינה מכירה במצב המיוחד של החרדים ופוטרת אותם מהצבא

בדיוק כמו 21 פרופיל

ולאיפה בדיוק תגרש אותם ??? לים???

פורסם

לטיז אל נבי. מה אכפת לי? כמו שאמרתי, מצידי שיבנו סירות ויחיו תוך כדי שיט במים בינלאומיים.

פורסם

אתה בעצם מציע לגרש כחצי מיליון אנשים(כאשר סופרים מגיל עשרים ומעלה)

פורסם

אל תדאג... לפי התוכנית שלו, שאר ה5 מליון יצתרפו אליהם תוך כמה שנים לכול היותר...

פורסם

זה שבע מיליון

ד"א לפי הנתונים שבידי המאמינים בתורה הם במגזר הכי גדול בארץ

פורסם

שיהיה 6.9 מיליון, את מי זה מעניין הכמות שלהם?

אל תדאג... לפי התוכנית שלו, שאר ה5 מליון יצתרפו אליהם תוך כמה שנים לכול היותר...

ואיך הגעת למסקנה גאונית שכזה?

פורסם

זה שבע מיליון

ד"א לפי הנתונים שבידי המאמינים בתורה הם במגזר הכי גדול בארץ

האוכלוסיה היהודית בארץ מונה משהו כמו 5.5 מליון...

ואיך הגעת למסקנה גאונית שכזה?

אתה משתמט ועודד להשתמטות, תומך בערבים, ורוצה לגרש מפה עשירית מהאוכלוסיה שעקרונית תומכת במדינה ציונית\ יהודית. זה באמת לא גאוני כמו שאתה חושב...

פורסם

אתה אומר שאין שום בעיה בגירוש חצי מיליון איש שלא עשו לך מאומה..... :o

האוכלוסיה היהודית בארץ מונה משהו כמו 5.5 מליון...

אתה משתמט ועודד להשתמטות, תומך בערבים, ורוצה לגרש מפה עשירית מהאוכלוסיה שעקרונית תומכת במדינה ציונית\ יהודית. זה באמת לא גאוני כמו שאתה חושב...

ויקי והלמ"ס אומרים אחרת

והחרדים מתנגדים לרעיון של מדינה יהודית באופן פסיבי

פורסם

אתה אומר שאין שום בעיה בגירוש חצי מיליון איש שלא עשו לך מאומה.....

תחזור עמ' אחד או שניים אחורה.

פורסם

אתה אומר שאין שום בעיה בגירוש חצי מיליון איש שלא עשו לך מאומה..... :o

אני?

ויקי והלמ"ס אומרים אחרת

והחרדים מתנגדים לרעיון של מדינה יהודית באופן פסיבי

היהודים לא מתנגדים לריבונות יהודית בארץ (ואני לא מדבר על הקיצוניים שחלקם גם לא אזרחים...)

פורסם

lollipop15 אתה צבוע כל כך חזק עד שכבר הצבע נהיה חלק ממך(דרך אגב התמונה שלך מתאימה לך) אתה רוצה לגרש יהודים מישראל בגלל שהם לא משרתים בצבא אבל לא מוכן לגרש ערבים שמהווים איום על מדינת ישראל וגם לא הולכים לצבא וגם אתה רוצה להשתמט :kopfpatsch:

המזל פה זה שאתה תרד מהארץ בעתיד

פורסם

לא נכון, אל תסלף דברים! פעמיים לפחות אמרתי שלא אכפת לי, ויותר מזה, צריך, כן צריך - לעשות אותו דבר לערבים, או לכל אחד אחר שמתנהג באופן זהה! אז אל תמציא לי שקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים