פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מה עילה מה? אלו שאין להם אזרחות - אפילו לא יכולים לעשות מרד אזרחי.אלו שיש להם אזרחות - זו לא עילה, כי הם לא מקיימים את החוק ואין שום דבר לגרום להם לקיים את החוק.אתה חי בסרט.אם תנסה לשלול להם את האזרחות, הם יתנגדו נחרצות ואז תהיה הרבה יותר הסתה, שבסופו של דבר, אני יכול להניח, שתוביל למרד. זה לא כל כך פשוט אתה יודע..
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים נכון, אבל זו לא עילה למרד. ברור שזה יכול בקלות להוביל למרד, אבל זו לא עילה מוצדקת.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מה שחשוב זה שאני יודע שזה ככה. או! סוף סוף הבנת מה משמעות המילה "אמונה" חזק ואמץ
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מה שאתה מציע לוליפופ זה להתחיל על החרדים שלא עשו לך דבר- זה נקרא בעיניך צודק
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים לא נכון.חרדי(וכל אדם, לא רק חרדים באופן ספציפי) שלא מקיים את החוק - בהחלט פוגע בי. ומדוע מישהו שהוא לא אזרח המדינה צריך לחיות כאן?חרדי עם אזרחות שמקיים את החוק? - ברוך הבא, אתה מוזמן להשאר.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ^^^^^ תן לי דוגמה המונית לחרדי שלא מקיים את החוק. כלומר, ברמת התופעה... אם היו אומרים אותו דבר על ערבים, לא היית מצטדק?
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים כי הוא יהודי ואיזה חוקים החרדים לא מקיימים- חוץ מתשלומי מיסים ובתמורה לא מבקשים מהמדינה כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.