פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים למרות שיש כאלה שחיים פה יותר מרוב הערבים???למרות שרובם עוד פה מלפני ששאר העם חשב לעלות???
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים היא לא צריכה להתבטא - היא קיימת, זה מספיק. יש להם תעודת זהות ישראלית.לא לכולם יש כאלה עם תעודת זהות כחולה(כמו של הפלסטינים)
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים למרות שיש כאלה שחיים פה יותר מרוב הערבים???למרות שרובם עוד פה מלפני ששאר העם חשב לעלות???למרות. ושים לב, אמרתי מדינה - לא ארץ. בארץ שיעשו מה שבא להם.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים למרות. ושים לב, אמרתי מדינה - לא ארץ. בארץ שיעשו מה שבא להם. תגיד לי אתה בסדר? אתה יכול לחשוב קצת מעל לפופיק מה שאתה אומר בעצם זה לעודד את החרדים לאי ציוניות במקום לשלב אותם במדינה(בכל התחומים גם צבא וגם עבודה) אתה מנסר את הקרש שאתה יושב עליה הרי מה יקרה כאשר זה באמת יקרה נתקרב עוד צעד לכיון מדינה ערבית(כלל אזרחיה כביכול) ושמה ישראל
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אני בסדר גמור, מה שלום אדונילי שלא לציטוט?אם הם מוכנים להשתלב, כמובן שאין לי בעיה לתת להם ת.ז. ישראלית.כאשר זה באמת יקרה נתקרב עוד צעד לכיון מדינה ערבית(כלל אזרחיה כביכול) ושמה ישראלאתה מתכון לומר שנתקרב למדינה דמוקרטית וחופשית לחלוטין מכל סוג של אפליה וכפייה דתית? אחלה!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אתה מתכון לומר שנתקרב למדינה דמוקרטית וחופשית לחלוטין מכל סוג של אפליה וכפייה דתית? אחלה! קרעת אותי עכשיו... כן, כמו כל המדינות הערביות בעולם
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים ^^^^^ ומה גורם לך לפרץ האופטימיות המטורף שהביא אותך לחשוב שזה אכן מה שיקרה אם הערבים יהיו כאן רוב? :
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים המדינה הזו תישרוד גם ללא חרדים שמוכנים לרצוח אנשים רק כי הם לא מחזיקים באותה דעה כמו שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.