עבור לתוכן

המלמה המהירה

Featured Replies

פורסם

עוד לא מצאתי מצלמה דיגטלית שאין זמן המתנה כלל בין תמונה לתמונה ואפשרות לבטל את צפיית התמונה לאחר הצילום [יש מצלמות שיש אפשרות אבל הם לא נותנים זמן קצר לצלם עוד תמונה מיד לאחר מכן]

פורסם

תתפלא, אבל יש המון..

ב-A610 שלי לדוגמא אפשר לבטל את זה ומיד אחרי שמצלמים את התמונה אפשר לצלם עוד אחת...

ותחשוב על זה כך, רוב התמונות שאני מצלם הם שוקלות כ-2.5 מגה..

פורסם

בטח שיש כאלה.איזו מצלמה יש לך בדיוק.

פורסם

עוד לא מצאתי מצלמה דיגטלית שאין זמן המתנה כלל בין תמונה לתמונה ואפשרות לבטל את צפיית התמונה לאחר הצילום [יש מצלמות שיש אפשרות אבל הם לא נותנים זמן קצר לצלם עוד תמונה מיד לאחר מכן]

דא כאילו מצלמת DSLR ניסית???

פורסם

לכל מצלמה יש זמן השהיה בין תמונה לתמונה.

המצלמה צריכה זמן כדי להוריד את המידע מהחישן לעבד אותו (אם זה לא RAW) ולאחסן בזכרון. כל זה לוקח זמן כתלות במצלמה, בגודל התמונה ובמהירות הזכרון.

יש מצלמות שיעשו את זה בכמה שניות (זמן ארוך) ויש שיעשו את זה בחלקי שניה ויאפשרו לך לצלם מספר תמונות בשניה אחת.

אין מצלמה ללא השהיה כלל וגם כנראה לא תהיה בקרוב.

בקשר להצגת התמונה זה ממש תלוי במצלמה ובהגדרות - אם תגיד איזה מצלמה יש ברשותך אולי מישהו יוכל לעזור לך.

פורסם

אני לא חושב שפותח הדיון התכוון ללא השהייה כלל, כי המשמעות של זה היא צילום מספר תמונות באותה נקודת זמן, דבר שייתן את אותה תמונה בדיוק ;)

פורסם

רק חבל שהוא לא הזכיר תקציב.

וחבל שאף אחד מכם בכלל לא טרח לשאול :silly:

-ג'ו

פורסם

מדברים פה על דברים עקרוניים ואתה נדחף אם כסף? :xyxthumbs:

אם הוא היה רוצה המלצה לקניית מצלמה הוא היה צריך לפרט הרבה יותר.

פורסם

עם*

וכנראה שפירשתי את הכותרת בצורה אחרת, חשבתי ש"המלמה מהירה" זה אולי "המלצה מהירה" אבל במחשבה שניה זה גם יכול להיות "מצלמה מהירה"

בעע, גם כן שגיאות כתיב....

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

מתנצל על האות שנשמטה מהמילה המצלמה המהירה.

רכשתי פוגי 6500 ואין בה אפילו אפשרות לבטל את צפיית התמונה לאחר הצילום. וזמן צפייה מינימלי הוא שניה וחצי..

פורסם

יש לך אופציות לצילום מתמשך. שם הצגת התמונות נעשית לאחר גמר סדרת הצילומים.

האפשרויות הם: Top 3, Final 3, Auto bracketing, Long period לפרטים הסתכל במדריך באנגלית החל מעמוד 77.

לדעתי מצב Continuous בו התמונה מוצגת עד לחיצת Menu/OK הוא ממש יעיל כי התמונה שם עד שאתה מחליט שאתה לא רוצה אותה יותר. ב S9600 (אני מניח שגם אצלך) אם לוחצים על ה shutter זה גם משחרר את התמונה בכל מקרה.

כלומר, צילום התמונה הבאה מצריך לחיצה נוספת עלה ה shutter ולכן תלוי בך. אם אתה יודע מראש שאתה מצלם סדרה בחר באחד מהמצבים לצילום מתמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים