פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים הא? איך הוא רמז שאתה מושלם?דרך אגב, גם 10% מהערבים והשמאלנים הם לא בוגדים ורוצים להשמיד את המדינה ותומכים בטרור. בטח שלא הרוב.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. הוא רמז שאני מלאך(שלא עושה מעשים רעים) כי רק הם יכולים לעשות פולסא דנורא( בתרגום לעברית זה הכאה של החוטא במקלות אש)ב. שמאלנים אני בטוח שלמעט כמה כולם לא בוגדים לגבי ערבים ממש(כמעט) לא אכפת לי
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. הוא רמז שאני מלאך(שלא עושה מעשים רעים) כי רק הם יכולים לעשות פולסא דנורא( בתרגום לעברית זה הכאה של החוטא במקלות אש)אני לא מבין ברזי הפולסא דנורא ושטויות מסוג זה, וזה תלוי בצורה שבה אתה מגדיר "מלאך".ב. שמאלנים אני בטוח שלמעט כמה כולם לא בוגדים לגבי ערבים ממש(כמעט) לא אכפת ליאז על מה לעזאזל היה הויכוח בעמ' הקודם?!נמחק ציטוט.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. אני מגדיר מלאך בתור נשמה שלא התפתחהב. מה שאני חושב שהשמאלנים פשוט דואגים יותר מדי לצד השניג. אם להיות טיפש זה נחשב להיות דתי אז אני הייתי רוצה להיות הכי טיפש שבעולם
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. אני מגדיר מלאך בתור נשמה שלא התפתחה ב. מה שאני חושב שהשמאלנים פשוט דואגים יותר מדי לצד השני ג. אם להיות טיפש זה נחשב להיות דתי אז אני הייתי רוצה להיות הכי טיפש שבעולם א. איך דבר שהוא לא מפותח יכול לעשות משהו? 2. אני חושב שהשמאלנים לא אומרים "צדדים", אלא מעדיפים להתייחס ל"בני אנוש"(אני בכוונה לא אומר "בן אדם" - כי באימרה הזו יש סוג של הכרה בנכונות של התנ"ך[למרות שלפעמים אני לא שם לב וכן עושה את זה]). ב.מה שאני חושב זה שהימין הקיצוני לא חושב
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. מלאך זאת בעצם נשמה כמו שלך רק שמלאך לא מסוגל לעשות רע(מה שכל בן אדם מסוגל לעשות מהרגע שהוא נולד)ב. אתה הבהרת את הנקודה שלי בדיוק - השמאלים לא חושבים שיש צדדים ולדעתי זה ניתוק מהמציאותג. האם אתה מגדיר אותי מהימין הקיצוני???
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. אם כך, יש סתירה במה שאמרת. או שפולסא דנורא היא דבר טוב(וע"פ דעתי היא דבר רע) או שמלאך יכול לעשות רע.ב. לדעתך.ג. לא.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים ומי אמר שרצון הקב"ה הוא טוב? ומעבר לזה, מי אמר שעשיית רצונו של הקב"ה הוא טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים גם אם נרד מהמוסריות של העניין(לקחת מקלות, להעלות אותם באש ואחרי זה להרביץ איתם לאנשים שע"פ היהדות נחשבים לכופרים - רק באופן מאטפורי.), מי אמר שרצון הקב"ה הוא תמיד טוב?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים א. זה לא כמו שאתה מתאר את זה ואתה ואני לא נוכל להבין זאת כי אנו חיים בעולם מוחשי(פולס דנורא)רצון ההשגחה מייצג בכל התות שאני מכיר את הדרך הנכונה שבה צריך ללכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.