פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים זה כסף שלהם וחיים שלנו, איפה הישראלי שיודע להתמקח??? הם רוצים את הכסף אנחנו רוצים שקט. ייגמרו הקסמים הכסף יזרום הקסמים יימשכו הכסף יוקפא. ככה צריך לטפל בהם, ואז אולי הטרוריסטים האלה יבינו שהם יורים קסאמים הם בעצם יותר פוגעים בתושבים שלהם ובעצמם.פשוט מאוד להיכנס איתם למשא ומתן על הכסף, בנתיים הוא אצלנו, לנו יש דרישות ברגע שיקיימו אותם יקבלו הכסף.אתה תשיג תוצאה הפוכה לחלוטין:את הטרוריסטים זה לא מעניין, אז הכסף ישאר אצלנו. התושבים הפשוטים שלא נעביר להם את הכסף יתמרמרו ויתמכו בטרוריסטים עוד יותר מבעבר.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים מחבר יש את הטרוריסטים ויש את האזרחים "הרגילים"הטרוריסטים ימשיכו לפגוע בך, גם אם לא תעביר כסףמה זה יתן לפגוע באזרחים שלא קיבלו משכורת מאז שהחמאס עלה לשלטון?פשוט מאוד. הם יבינו שהחמאס רע. לא רע לנו, אלא רע להם.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים או שהם יבינו שישראל רעה כי היא פוגעת בהם ללא סיבה ולכן יחליטו לתמוך בחמאס.
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים פשוט מאוד. הם יבינו שהחמאס רע. לא רע לנו, אלא רע להם.החיזבאללה הפת"ח לא יותר טוב לנו
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר או שהם יבינו שישראל רעה כי היא פוגעת בהם ללא סיבה ולכן יחליטו לתמוך בחמאס.well זה יהיה ממש עצוב בשבילם, now doesn't it?החיזבאללה לא יותר טוב לנומה?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים או שהם יבינו שישראל רעה כי היא פוגעת בהם ללא סיבה ולכן יחליטו לתמוך בחמאס.ההגדרה שלך למטח קאסמים כבר הרבה זמן זה "לא סיבה" ? ? ?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מה זאת אומרת יחליטו בסוף לתמוך בחמ"ס ?!?@#?! להזכירכם הם כבר תמכו בחמ"ס ואם הם לא הבינו עד עכשיו שזה הביא להם רק רע אז הם בבעיה רציניתיותר ממה שהם חושביםד"א כל הכוחות החמושים האלה של הרשות היו מוערבים לא פעם בפעילויות טרור אותם כוחות שאתם רוצים לשלם להם עכשיו
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים השמאל מבקש ממך להפסיק לכנות את פעולות השחרור הפטריוטיות שלהם כ "פעולות טרור"
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים הנסיון שלך לייחס תמיכה בטרור לשמאל הוא מגוחךזה כמו שאני אשווה את כל הימין ליונה אברושמיואם לא כולו אז חלק מהימין
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אוף נמאס לי מהימין (הדתי) קיצונימבחינתם כל ערבי ושמאלני הם בוגדיםלך תעשה איזה טקס פולסא דנורא על אולמרט ותעזוב אותנו בשקט
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אני בהחלט לא חושב שכל שמאלני וערבי זה בוגדאני בהחלט לא מחשיב את עצמי לקיצוניואני בהחלט מודה לך על הרמיזה שאני מושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.