עבור לתוכן

מעוניין לרכוש GeForce 7600GT לשימוש עם המפרט הבא..

Featured Replies

פורסם

אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא.

אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים

(היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים)

*יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775

*הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ

*אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W

systemik1.jpg

פורסם
  • מחבר

אני ישמח לקבל תגובות במהרה..אני רוצה כבר מחר להיות בחנות..נותר רק אחד במלאי ואם הוא ימכר אני יאלץ לעשות הזמנה מפגרת של 14 ימי עבודה...

אל תראו את זה כהקפצה

פורסם

7600GT כרטיס מצוין גם למחשב שלך

ברור שכדאי לקנות אם האפשרות השנייה היא לא לשחק כלל

איזה חברה אתה קונה?

פורסם

רצוי מאוד שבנוסף תוסיף 512MB זיכרון פנימי.

פורסם
  • מחבר

החברה של הכרטיס INNO3D...יש איזה בעיה עם החברה?

ובינתיים אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאני לא יוסיף זכרון ולכן אני רוצה את הדעה שלכם בעניין אבל בכל מקרה אני בטוח יוסיף בקרוב ל 1GB

פורסם

אין שום בעיה הכרטיס ינוצל כמו שצריך עם המעבד שלך ...

רק תוסיף 512 ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, לאורם אני יקנה את הכרטיס אבל תמיד אשמח לתגובות נוספות

פורסם
  • מחבר

וואלה בקשר לספק אני יקנה... אבל לא נראה לי אני יתחיל עוד פעם סקר שוק שלם של ה ATI...יש מצב הוא יותר טוב, אני לא יודע, למרות שבכתבה באתר ה 7600GT לוקח אותו ברוב המבחנים...

פורסם

1800GTO כמו שראיתי בחנויות עולה יותר מה-7600GT והם לרוב שווים שני הכרטיסים האלה

7600GT כרטיס מצויין לך עליו

פורסם

דווקא ה-X1800GTO יהיה עדיף על ה-7600GT ועוד במחיר של פחות מ-900 ש"ח.

256 ביט לעומת 128 ביט, יותר Vertex Pipelines, תמיכה ב-HDR+AA.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/

לאור כלל מבחני הביצועים שערכנו ל-7600GT, עושה רושם כי ברוב המקרים הוא משיג את ה-X1800GTO ולעתים קרובות אף עדיף על פניו, בעיקר כאשר מדובר במשחקים.

נראה כי למרות של-X1800GTO ישנו רוחב פס הגדול פי שניים (256 ביט) לעומת ה-7600GT, ביצועיו של האחרון לא נפגעים בשל כך ובחלק מהמקרים אף עדיפים על פני אלו של ה-GTO.

אמנם יכולות האוברקלוק של הכרטיס אינן מרשימות מדי, אך גם ה-X1800GTO מתחרו הישיר אינו מפגין יכולות טובות יותר.

הכרטיס אכן מרשים בביצועיו, המתקרבים לאלו של כרטיסים חזקים ממנו כגון ה-7800GT, ואילו מחירו הנמוך (כ-1,200 ש"ח בארץ) מאפשר למשתמשים רבים בעלי תקציב ממוצע לרכוש אותו. כמו כן, נוסיף ונאמר שיחסית לכרטיס Mid Range, הוא מפגין ביצועים טובים באופן מפתיע.

פורסם

הביקורת של האתר לא אומרת כלום, יש המון ביקורות שבהם ה - X1800GTO מוביל ואף בהפרש משמעותי יחסית כשמעלים הגדרות גרפיות ומוסיפים פילטרים.

ולא לשקוח את ה - AA+HDR, איכות התמונה של ATI כמו HIGH QUALITY AF ו - ADAPTIVE AA, ופוטנציאל האוברקלוק שלו (במיוחד עם האפשרות להוסיף מתח דרך תוכנה ולא ע"י מודים פיזיים כמו אצל ה - 7600GT) וכמובן ה - 256BIT שנותן יותר תוספת ביצועים על MHZ שאתה מעלה בזיכרון ב - OC.

מסקנה: במחיר כזה אין שום סיבה שבעולם לקנות 7600GT ולא X1800GTO.

פורסם

X1800GT0 בהחלט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים