עבור לתוכן

איך משחקים ברשת בג'נרלס ורד אלרט 2 ?

Featured Replies

פורסם

בג'נרלס אני נכנס למולטי פלייר, נטוורק, ואז אני רואה 2 משתמשים אנייכול ללוחץ רק על 1 ואז אני משחק לבד.

ברד אלרט מישו יכול להגיד איך?

פורסם

גנרלס בהנחה שיש לך מקורי

תשים כל האפדייט ואז מולטי - > Online

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור מקורי אני לא משחק בשרתים של ea אני רוצה לשחק בבית ברשת בין 2 מחשבים..

ואגב אני רואה את 2 המשתמשים כמו שאמרתי...

פורסם

צריך שמישהו ייצור משחק והשני יצטרף אליו.

פורסם
  • מחבר

ואייך בדיוק מישו מצטרף אליו?

פורסם

אתה רואה את השם שלו ברשימה.

פורסם
  • מחבר

כן אני רואה

מה הלאה?

ולגבי רד אלרט?

פורסם

וואלה אחי שאלה טובה כשאני לוחץ על רשת ברד אלרט לא קורה כלום.. :nixweiss: ???

פורסם
  • מחבר

גבר איך אתה משחק בג'נרלס ברשת?

נגיד אתה רואה ברשימה 2 אנשים נגיד אותך ועוד מישו במי אתה בוחר? ואיך האיש בשני מצטרף אליך למשחק?

פורסם

אתה צריך שאחד מכם יצור משחק והאחרים יצטרפו למשחק שלו.

פורסם
  • מחבר

הבנתייייי אני חצי שעה שואל אותך איך ליצור משחק?? ואיך מצטרפים למשחק..??

פורסם

אבל יש בעייה קטנה צריך סידיקי שונה לכל מחשב אפילו שזה רשת

יש לי את ג'נרלס מקורי ורציתי לשחק עם חבר אצלי בבית והייתי צריך למצוא עוד סידיקי בשביל לשחק

פורסם

כמו שרשום מעליי, צריך סידיקי מקורי.

בהנחה שיש לך אחד, ושאתה רואה את היוזר של חבר שלך ברשימה, אתה פשוט מסמן אותו ולוחץ JOIN GAME.

פורסם

אני לא מבין מה ההתקשות פה ומה הבעיה?

רוצים לשחק? יופי, כל אחד מכם צריך משחק עם סיריאל מקורי וחוקי שעובד ברשת, לצורך העניין - XWIS מאפשרים עד 3 אנשים לסיריאל אחד באותו הזמן, פעם זה היה 5.

נכנסים, בוחרים אינטרנט, נכנסים לCustom Match ומשם הדרך לאושר היא פשוטה, אל תעשו שום חשבון - יש בעיה עם זה, כשתגיעו לקטע של הLogin/Pass תקלידו ותחרבשו שם משתמש וסיסמא שאתם רוצים וזה יכניס אותכם, נכנסתם? יופי, אתם צריכים לראות שם שרתים, צ'אט, חדרי צ'אט וכו' - בצד יש Create Game, לוחץ עליו יוצר את המשחק - ובזמן הזה השרת שלך עם השם שלך במשחק מופיע, וככה אנשים יוכלו להכנס - בחר מפה, ופשוט תשחק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז למחוק ולהתקין עם סידיקיי אחר טוב...

ולגבי הרד אלרט גם צריך סידי קיי אחר בכל מחשב?? כי שם הרשת לא מתחבר אני לוחץ על נטוורק זה חוזר למסך הראשי מה אתם מציעים לעשות.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים