עבור לתוכן

כמה שאלות+2WIRE המתאם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית,

אחד מחובר דרך 2WIRE_1700HW_STOCK.jpg

ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT

2f75a2c008a06d2d596b1010._AA255_.L.jpg

והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק..........

בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,,

סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט......

לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב.

השאלה שלי היא

אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב?

אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאני יכול לקנות כל מתאם רשת בתקנה פנימית?

עוד שאלה-ברשותי גם מודם שנקרא ECI B-F0Cis Router 312+ אני יכול לעשות איתו משהו? כאילו אני יכול להשתמש איתו+בנוסף לראוטר שיש לאחי?

כאילו שזה ישמש כמן מתאם כמו PC PORT למחשב שלי .....יש מצב שאני יכול?

פורסם

אתה יכול להביא אתה מתאם ל PCI ?

פורסם

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית,

אחד מחובר דרך

ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT

והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק..........

בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,,

סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט......

לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב.

השאלה שלי היא

אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב?

אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאני יכול לקנות כל מתאם רשת בתקנה פנימית?

עוד שאלה-ברשותי גם מודם שנקרא ECI B-F0Cis Router 312+ אני יכול לעשות איתו משהו? כאילו אני יכול להשתמש איתו+בנוסף לראוטר שיש לאחי?

כאילו שזה ישמש כמן מתאם כמו PC PORT למחשב שלי .....יש מצב שאני יכול?

אז ככה האם הניתוק של האינטרנט הוא רק במחשב שלך המרוחק מ 2wire ומחובר דרך PC Port או שגם יש ניתוק במחשב הראשי שמחובר עם כבל רשת לנתב

עצמו. אם לא בדקת את זה עדיין אז תבדוק.

אם אין ניתוק במחשב הראשי, אז תבדוק את ה USB שלך במחשב, אולי יש ניהול צריכת חשמל על USB Root HUB?

עוד דבר שיכול לגרום לניתוקים זה כמובן השקע עצמו שמחובר דרך כבלי נחושת עד לשקע הראשי יכול להיות שיש בעיית תשתית.

כמובן שיכול להיות שגם המתאם עצמו נדפק וממה שאני מבין כבר נגמרה לך אחריות עליו...

בקשר ללהשתמש במודם של ECI יחד עם הראוטר שלך, אני אישית לא רואה שום שימוש במודם ECI אם יש לך את הנתב 2wire...

אתה יכול גם לנסות עוד דבר :

לחבר את הנתב 2wire למחשב אתה משתמש בו ואת ה PC Port תחבר למחשב שכרגע מחובר אליו הנתב עצמו ותראה מה קורה עם הניתוקים.

תעשה את הבדיקות האלה ותחזור עם הממצאים שלך לפורום.

פורסם
  • מחבר

אני יעשה,עכשיו קצת פחו מנתק לי

לגבי הECI B-F0Cis Router אין משהו מצב שאני יכול להששתמש בו כנתב?

פורסם

שמע, בורה, נתחיל מזה שכדי להבין מה אתה רוצה אתה צריך לרשום ברור. לקח שלוש פעמים לקרוא את ההודעה שלך לפני שהבנתי.

ההודעה שלך נראת כאילו אתה מדבר אם מישהו. פה זה פורום, כותבים - יש זמן, אין לחץ ואפשר גם לעשות הגהה קצרה לפני ששולחים.

לגבי הנתב שלך, ה2WIRE, הוא (וגם המתאם שמאותה חברה) הם מוצרים טובים ואפילו טובים מאוד! אבל המתאם מתחבר לUSB, מה שהפוך אותו למאוד פגיעה לגחמי המחשב, אם יש בעיה בUSB אז באמת יהיו ניתוקים.

מה שצריך לעשות וזה להתקין את המתאם מחדש עם הדיסק שלו, רצוי על יציאת USB אחרת. בנוסף, כמו שנאמר, להוריד את ניהול צריכת החשמל מהתקן הUSB ע"מ שלא ינתק את הספק החשמל למתאם.

אני מבין שאתה רוצה לקנות כרטיס HPNA לPCI של D-LINK - איזה דגם בדיוק? ??? (תן לינק אם אפשר)

ככה יהיה אפשר לדעת עם הוא תואם.

לגבי ה312 שיש לך, אפשר להפוך אותו לנתב, אבל (וזה אבל גדול!) הוא לא יעבוד עם הHPNA ובנוסף יש לו אולי עשירית מהכוח של ה2WIRE.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לגבי ה312 שיש לך, אפשר להפוך אותו לנתב, אבל (וזה אבל גדול!) הוא לא יעבוד עם הHPNA ובנוסף יש לו אולי עשירית מהכוח של ה2WIRE.

איך אני יכול להפוך אותו לנתב?

פורסם

איך אני יכול להפוך אותו לנתב?

א. אתה צריך לקחת בחשבון שה HPNA עובד גם על תשתית קו הטלפון, לכן מה שאתה יכול לנסות

זה לנתק את כל מכשירי הטלפון מהקו בבית ולראות אם זה קורה.

בנוסף, בשביל לשלול בעית תשתית, אתה יכול לחבר את המתאם הזה ישירות לשקע הטלפון שיש ב2WIRE

לא יהיה לך אינטרנט, אבל אתה תראה האם יש לך ניתוקים של כבל רשת מנותק או לא.

אם לא-> זה אומר שהבעיה היא בתשתית הטלפון בבית ואפשר להתקשר לבזק ולבקש טכנאי לבעיה הזו(אל תשכח

שהתמיכה הטכנית לבעיות HPNA דורשת מנוי בתשלום בבזק).

אם כן-> זה אומר שהבעיה היא במתאם שלך, או אולי אפילו בנתב עצמו.

לגבי הECI 312 והפיכתו לנתב:

תכנס לכתובת 10.0.0.138

שם משתמש וסיסמא זוהי אותה מילה: Admin

אלה השלבים של הניווט בתפריטים:

1. SETUP

2. Connection 1

3. מזין בטבלה שיצאה לך שם משתמש, סיסמא, סוג החיבור PPPOE

VPI 8

VCI 48

4. לוחץ על APPLY

5. הולך לTOOLS ואז לוחץ על SAVE ALL

6. הולך לSTATUS ובודק האם רשום בטבלה שאתה מחובר או לא.

אם אתה לא מחובר, זה אומר שלא הזנת שם משתמש וסיסמא נכון.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה,אני ינסה את זה :yelclap:

ואיך אני יכול להוריד את להוריד את ניהול צריכת החשמל מהתקן הUSB ע"מ שלא ינתק את הספק החשמל למתאם.

?[br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 21:35:55

איך בדיוק אני נכנס ל 10.0.0.138?

זה לא עובד

http://10.0.0.138/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים