עבור לתוכן

מגבר מתאים לאוזניות

Featured Replies

פורסם

הי,

משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי.

תודה.

פורסם

אני ממליץ לך להיכנס לדיון על מפגש האוזניות הראשון שלנו, ה-Vincent היה שם וניתן לקרוא קצת עליו בדיון הוא למיטב זיכרוני.

המגבר הזה לא רע בכלל, מבחינת כח הוא יזיז את האוזניות שלך בלי בעיה. הוא לא הכי מפורט, לא הכי מדויק, לא הכי דינאמי, אך הוא שילוב טוב של הכל. הוא נראה טוב, ועולה לא הרבה (יחסית, בארץ) ולכן הוא מתמודד טוב מאוד. אם אתה יכול להזמין מחו"ל, יש עוד כמה אפשרויות לא רעות בכלל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה,

איך הוא יחסית לlittle dot 2 שבמפגש אמרתם שהוא משתלב טוב עם הסנהייזר?

ועוד שאלה-איך הוא יחסית לx-cans v3 ?

פורסם

הם שונים מאוד מאוד בסאונד שלהם. ה-LD2 פחות מאוזן, עם קצת הגברה בגבוהים ובמיד-באס. למוזיקה קצת רועשת וקיצבית כמו רוק ומטאל זה מעולה. עם ה-580 (שהן כמו ה-600 שלך) אני אהבתי יותר את ה-LD2. כיוון שה-580 לא מאוזנת ולא מפורטת מספיק עם באס איטי מאוד. ה-LD2 סידר את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

את ה x-cans v2 או הv3 שמעת?

פורסם

כן, לדעתי ה-Vincent עדיף על שתיהם. הם מאוד בסיסיים. אם אתה קונה אותם ומוכן להשקיע את הזמן בלשדרג את הרכיבים שלהם תוכל להגיע לתוצאות טובות, בלי זה לא הייתי ממליץ עליהם.

Anatoli.

פורסם

אני הבנתי שהוא מקביל(כלומר מיוצר באותו מפעל רק עם פאנל שונה) XIANG SHENG 708B .

http://cgi.ebay.com/XIANG-SHENG-708B-TUBE-HEADPHONE-PRE-AMPLIFIER-NR_W0QQitemZ130060389082QQihZ003QQcategoryZ3280QQrdZ1QQcmdZViewItem

אוטוטו נגמרת המכירה רק שים לב למחיר המשלוח.

ביקורת עליו מהד פיי

http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=191432&highlight=XIANG+SHENG

פורסם

שי, מצטער לבאס, לא אותו המגבר. מספיק שתסתכל על סוגי המנורות וסוג ההגברה ותבין את זה.

Anatoli.

פורסם

כאחד שיש לו אחד כזה אני רוצה להגיד

דבר ראשון המגבר מרשים מאוד מבחינה חיצונית

דבר שני כל מה שקשור לסאונד אז המגבר מניעה אצלי את DT880 ואת גראדו SR225 ללא שום קושי,היה לו קושי מסוים להניעה את 340 של אנטולי אבל מבחינת כח לא תהיה לו שום בעיה להניע את האוזניות שלך. את חתימת הצליל שלו אני מתאר כמו טיפה של מים קצת פחות פירוט וקצת יותר נפח מה שמסתדר לי יופי אם האוזניות שברשותי. אפילו הגרדו חסרי הנשמה קיבלו טיפה נפח.לגבי האוזניות שלך אז הסנייזר האחרונות ששמעתי אליו היו 595 של שי במפגש של אנטולי אם אני לא טועה, לי אישית היה טיפה חסר קצת יותר אגריסיביות במיד טרבל וטרבל לכן היתי מעדיף לחבר סנייזר למשהו כמו LD2 .אבל זו הדעה שלי, ממליץ לך בחום על המגבר אבל היתי מנסה קודם. אם אתה מאזור הצפון דבר איתי בפרטי אולי אני אעזור לך אם הבדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים