פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשהלוח Gigabyte 7VTXH+ ,הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסטאחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאהMain bios checksum error...אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול,לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה"Main bios checksum failedPress F2 to enter dual bios utility,.Press esc to quit"F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה..Esc נותן לי סוף סוף להעלות את הווינדוס...
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים תשמור את הDUAL BIOS על דיסקט, ואז תיכנס לDUAL BIOS UTILITY ותעשה LOAD MAIN BIOS FROM DISK, תכניס את הדיסק של הDUAL BIOS התקין 8)
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר תשמור את הDUAL BIOS על דיסקט, ואז תיכנס לDUAL BIOS UTILITY ותעשה LOAD MAIN BIOS FROM DISK, תכניס את הדיסק של הDUAL BIOS התקין 8)איך אפשר לשמור את ה DUAL BIOS על דיסקט.. אתה מתכוון ל Backup Bios ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.