עבור לתוכן

לוח מומלץ ל CORE 2 E6300/6400

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ למעבד הנ"ל?

כלומר איזה לוח הוא בעל יחס ביצועים-מחיר הגבוה ביותר?

OC לא מתוכנן.

חשיבות גבוהה לכרטיס הקול המובנה.

תודה.

פורסם

GigaByte P945

P965

פורסם
  • מחבר

מה הייחודיות של הלוח?

7.1 REALTEK נחשב מתקדם עבור כרטיס הקול?

תומך ב SLI?

ואגב, אם כבר, לא עדיף לוח דומה של חברה גדולה במקום FOXCONN?

פורסם

FOXCONN זו חברה גדולה מאד, הם פשוט התחילו לייצר לוחות אם למכירה לא מזמן (קודם מכרו אותם למחשבים מורכבים לחברות כמו DELL ו - HP).

פורסם
  • מחבר

אני חייב להבין משהו -

קראתי בביקורות באתר ש ASUS P5B DELUXE, שעולה 1100 ש"ח, נחשב ל"בחירה הכי נכונה עבור מעבדי ה CORE 2".

אם אני הולך על לוח "סביר" כמו אלה שהוצעו כאן וחוסך כ 500 ש"ח, מה אני מפסיד בביצועים לעומת הלוח הנ"ל של ASUS?

אני מנסה להבין אם החיסכון הזה בכסף כדאי או שאני מפסיד כתוצאה מכך יותר מידי דברים באיכות הלוח?

פורסם

אם אתה הולך על לוח אחר אתה לא מפסיד שום ביצועים.

את המפסיד יכולות OC ספק אם תשתמש בהם, ואתה מפסיד עוד מספר פיצ'רים שבאים עם הלוח ספק אם אתה צריך אותם.

פורסם
  • מחבר

אחלה - זה מה שרציתי לשמוע.

אז אם ככה - כדאי לקחת 945 או 965? ושל איזו חברה?

אגב, מבחינת כרטיס הקול המובנה, 7.1 REALTEK נחשב לסטנדרטי?

פורסם

אם יש לך מספיק כסף קח את ה - 965 של FOXCONN אם לא אז את ה - 945 של אסרוק או ג'יגבייט.

ללא OC ההבדלים הם בכרטיס קול, גשר דרומי ותמיכה עתידית בזכרונות ומעבדים מרובעי ליבה.

לגבי הכרטיס קול אין לי מושג, אני לא מבין בזה.

פורסם

נחשב ל"טוב"?

תלוי בהשוואה למה בטח שלא לכרטיס קול חיצוני אבל נחשב לנחמד מאוד.

עד להגעת מרובעי הליבה יש זמן בטח בקשר למחירם ובטח ובטח של-945 לא תיהיה בעיה לתמוך בהם עם עדכון ביוס.

בחירת הצ'יפסט תלויה בתקציב.

פורסם
  • מחבר

התקציב ללוח לא מהווה מגבלה (במיוחד אחרי שירדתי מלוח בשווי 1100 ש"ח) ככה שאם 965 ייתן לי אפשרויות גדולות יותר בעתיד אעדיף אותו.

לגבי כרטיס הקול, ברור לי שכרטיס קול חיצוני יהיה עדיף. אבל גם יקר בהרבה...

מה ששאלתי זה אם הכרטיס המובנה 7.1 REALTEC נחשב טוב ביחס לכרטיס קול מובנה על לוח או שיש לוח אחר (גם אם קצת יותר יקר) בעל כרטיס קול מובנה טוב בהרבה?

ושוב, לגבי החברה, יש לי ניסיון מצוין עם ASUS. לא עדיף לוח מקביל של ASUS על פני FOXCONN? ואם כן איזה דגם?

תודה!

פורסם

ללא תכנון על OC לוח של ASUS לא יהיה עדיף, מה גם שהוא עולה 130 ש"ח יותר.

ישנם מספר לוחות 965P טובים מלבד הפוקסקון:

1) ASUS P5B

2) GIGABYTE 965P S3

3) ALBATRON PXP965

4) ABIT AB9

5) ABIT AB9 PRO

אתה מוזמן לבחור אחד מהם לפי הכרטיס קול שלו, אבל אני לא חושב שתרגיש הבדל כלשהו ולכן אני ממליץ לך על הפוקסקון שהוא לוח טוב והכי זול מביניהם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.

מה בנוגע לתמיכה בSLI של NVIDIA?

כל הכרטיסים האלו יאפשרו לי בעתיד להוסיף כרטיס מסך נוסף לעבודה של שני כרטיסים בו זמנית?

אם לא, איזה צ'יפסט מאפשר את זה?

פורסם

לא הם לא.

אם אתה מעוניין בלוח זול ל - SLI יש לך את ה - ASUS P5NSLI ב - 660 ש"ח.

לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3652

יותר יקר זה כבר ה - EVGA 680I SLI שעולה 1550 ש"ח ומעלה ואני לא חושב שאתה זקוק לו, הוא למערכות HIGH-END.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהוא פחות מתקדם - לא תומך במרובעי הליבה או בזכרונות מתקדמים וחוץ מזה כרטיס הקול שלו פחות טוב.

לפי דעתך שווה לוותר על הדברים האלה בשביל ה SLI? זה באמת יתרון משמעותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים