פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזהאבל אני לא יודע איזה חברהמה ההבדל ביניהם?יתרונות וחסרונות של כל אחד?
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים אני הייתי מצליץ לך על הכרטיס של Gigabyte. הרקולס לא נתנים שום דבר חוץ מהיופי של הכרטיס. מה גם שהכרטיס של ג'יגה ביט הוא במחיר סביר יחסית לאחרים (1950 ש"ח).
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים ואפילו פחות מ 1950 אם ממש תתאמץ ותשלם מזומן ...אבל בלי כל קשר ... אני אם הייתי במקומך והייתי יכול הייתי מותח את זה עוד איזה חודש חודשיים (בהנחה שאתה לא הכי סובל בעולם) כי יש התפתחויות וירידת מחירים תוך הזמן הזה .... אני לצערי כבר ממש סבלתי וקניתי ... 4200 128מגה ...
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים עם יש לך עוד 200ש"ח אז תקנה את ההרקולס, הוא טיפה יותר טוב ל-OC משל ג'יגהבייט, הגיעו איתו למהירות הכי גבוהה.אבל עם יש לך רק 2000 (לא שזה קצת), אז תיקח ג'יגהבייט.יש כאלה שיעדיפו חברות אחרות ואולי לא כולם יסכימו איתי, אבל שכל אחד יתן את הדעה שלו ולא יגיב על ההודעה של השני.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים עשה טובה חרשו על הנושא הזה... עשה חיפוש קטן!אבל בכל מקרה... Hercules ו- GigaByte מוסיפים רק את הקירור!ו-ATi את השאר... אבל זכור לי שיש חברה שממש בונה הכל גם את הפילטרים והשאר...
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים Dino,בבדיקה שעשה אתר אחד גילו שלמרות כל הפטנטים שהרקולס הרכיבו על הכרטיס שלהם, הכרטיס של ג'יגה ביט עבר אותו בתוצאות עם האוברקלוקינג, ובלי.iMac,כמעט כל חברות הצד השלישי של כרטיסי המסך (למעת מספר חברות קבר..) בונות לבד את הכרטיס על פי הכרטיס המקורי עם שינויים בפילטרים וכו'. לכן יש הבדל באיכות ובתוצאות בין הכרטיס המקורי של ATI, לבין הכרטיסים של חברות צד שלישי.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים iMac - השוואה בין רדאון 9700 של ATI לבין זה של ג'יגה ביט לא ראיתי עדיין, אבל השוואה בין GeForce 4 של nVidia לבין זה של Leadtek, יש שיפור גדול. לכן אני מעריך שזה כך גם ברדאון..
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מה???? יש כרטיס מקורי של nVidia??ודבר שני ה-ATI AIW הרבה יותר טוב מכל כרטיס 9700 , תסתכל בביקורות!
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים אנחנו מדברים על כרטיסים רגילים נכון? אז למה להכניס את הAll In wonder?וכן, יש את הRefrecense Card של Nvidia.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים יש כרטיסים מקוריים של NVIDIA אבל הם רק כרטיסי הדגמה והם לא מיועדים למכירה.בקשר למי בונה את כרטיסי הרדאון, ATI בונה את כולם ומוכרת אותם (לפי איך שהחברות רוצים),אבל נראה לי שיש חברות שמיצרות לבד, כי לפי ביצועים בסקירה שראיתי הרקולס מול ATI מקורי ההרקולסתמיד עקף.וזה לא נכון שהכרטיס המקורי הוא הכי טוב, להפך, הוא הכי פחות טוב.אבל אני לא בטוח לגבי משהו אחד, האם הרקולס מייצרת לבד את הכרטיס? בגלל שהוא היחיד שנראהאחר משאר הכרטיס, או שפשוט הרקולס רצו מראה ייחודי לכרטיסים שלהם והם אומרים ל-ATI מה הםרוצים בכרטיס ו-ATI בונה בשבילם.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים ATI מוכרת את הכרטיס ךחברות צד שלישי, שעושות שינויים בכרטיס. חלקן לא משנות כלום. לכן, זה ברור שאם חברה משנה משהו בכרטיס המקורי, זה ברור שהם יחליפו למשהו טוב יותר.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר המחיר לא ממש משנה לי...אין לי בעיה לקנות גם את ההרקולסהשאלה מה יותר טוב...מה יותר טוב ל-OCומה יותר טוב בלי OCואם מישהו יכול להראות השוואת שעשו בין הכרטיסים?
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר כן...אבל שם זה ממש לא מפורטוגם לא מדברים שם על ATI...מישהו יודע למה באמת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.