עבור לתוכן

מתלבט בקניית כרטיס RADEON 9700 PRO, ATI GIGABYTE OR HERCULES?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה

אבל אני לא יודע איזה חברה

מה ההבדל ביניהם?

יתרונות וחסרונות של כל אחד?

פורסם

אני הייתי מצליץ לך על הכרטיס של Gigabyte. הרקולס לא נתנים שום דבר חוץ מהיופי של הכרטיס. מה גם שהכרטיס של ג'יגה ביט הוא במחיר סביר יחסית לאחרים (1950 ש"ח).

פורסם

ואפילו פחות מ 1950 אם ממש תתאמץ ותשלם מזומן ...

אבל בלי כל קשר ... אני אם הייתי במקומך והייתי יכול הייתי מותח את זה עוד איזה חודש חודשיים (בהנחה שאתה לא הכי סובל בעולם) כי יש התפתחויות וירידת מחירים תוך הזמן הזה ....

אני לצערי כבר ממש סבלתי וקניתי ... 4200 128מגה ...

פורסם

עם יש לך עוד 200ש"ח אז תקנה את ההרקולס, הוא טיפה יותר טוב ל-OC משל ג'יגהבייט, הגיעו איתו למהירות הכי גבוהה.

אבל עם יש לך רק 2000 (לא שזה קצת), אז תיקח ג'יגהבייט.

יש כאלה שיעדיפו חברות אחרות ואולי לא כולם יסכימו איתי, אבל שכל אחד יתן את הדעה שלו ולא יגיב על ההודעה של השני.

פורסם

עשה טובה חרשו על הנושא הזה... עשה חיפוש קטן!

אבל בכל מקרה... Hercules ו- GigaByte מוסיפים רק את הקירור!

ו-ATi את השאר... אבל זכור לי שיש חברה שממש בונה הכל גם את הפילטרים והשאר...

פורסם

Dino,

בבדיקה שעשה אתר אחד גילו שלמרות כל הפטנטים שהרקולס הרכיבו על הכרטיס שלהם, הכרטיס של ג'יגה ביט עבר אותו בתוצאות עם האוברקלוקינג, ובלי.

iMac,

כמעט כל חברות הצד השלישי של כרטיסי המסך (למעת מספר חברות קבר..) בונות לבד את הכרטיס על פי הכרטיס המקורי עם שינויים בפילטרים וכו'. לכן יש הבדל באיכות ובתוצאות בין הכרטיס המקורי של ATI, לבין הכרטיסים של חברות צד שלישי.

פורסם

yot - דווקא להפך ! הכרטיס המקורי של ATi יותר טוב מ-Hercules ומ-GigaByte!

פורסם

iMac - השוואה בין רדאון 9700 של ATI לבין זה של ג'יגה ביט לא ראיתי עדיין, אבל השוואה בין GeForce 4 של nVidia לבין זה של Leadtek, יש שיפור גדול. לכן אני מעריך שזה כך גם ברדאון..

פורסם

מה???? יש כרטיס מקורי של nVidia??

ודבר שני ה-ATI AIW הרבה יותר טוב מכל כרטיס 9700 , תסתכל בביקורות!

פורסם

אנחנו מדברים על כרטיסים רגילים נכון? אז למה להכניס את הAll In wonder?

וכן, יש את הRefrecense Card של Nvidia.

פורסם

יש כרטיסים מקוריים של NVIDIA אבל הם רק כרטיסי הדגמה והם לא מיועדים למכירה.

בקשר למי בונה את כרטיסי הרדאון, ATI בונה את כולם ומוכרת אותם (לפי איך שהחברות רוצים),

אבל נראה לי שיש חברות שמיצרות לבד, כי לפי ביצועים בסקירה שראיתי הרקולס מול ATI מקורי ההרקולס

תמיד עקף.

וזה לא נכון שהכרטיס המקורי הוא הכי טוב, להפך, הוא הכי פחות טוב.

אבל אני לא בטוח לגבי משהו אחד, האם הרקולס מייצרת לבד את הכרטיס? בגלל שהוא היחיד שנראה

אחר משאר הכרטיס, או שפשוט הרקולס רצו מראה ייחודי לכרטיסים שלהם והם אומרים ל-ATI מה הם

רוצים בכרטיס ו-ATI בונה בשבילם.

פורסם

ATI מוכרת את הכרטיס ךחברות צד שלישי, שעושות שינויים בכרטיס. חלקן לא משנות כלום. לכן, זה ברור שאם חברה משנה משהו בכרטיס המקורי, זה ברור שהם יחליפו למשהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

המחיר לא ממש משנה לי...

אין לי בעיה לקנות גם את ההרקולס

השאלה מה יותר טוב...

מה יותר טוב ל-OC

ומה יותר טוב בלי OC

ואם מישהו יכול להראות השוואת שעשו בין הכרטיסים?

פורסם

הנה נושא שגם דן על זה!

Here

Use The Search!

פורסם
  • מחבר

כן...

אבל שם זה ממש לא מפורט

וגם לא מדברים שם על ATI...

מישהו יודע למה באמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים