עבור לתוכן

כבל מהראוטר למודם בא עם הראוטרים האלה?

Featured Replies

פורסם

‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎

‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75

או שאני אצטרך לקנות..

פורסם

?Linksys WRT54GL 54Mbps Router?

קיבלתי אותו עם כבל רשת

ד"א על הדרך תקנה עוד איזה שתי כבלים שיהיו לך (כבל עולה 15 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

למה אני צריך עוד 2 כבלים?

אוי אחי אני עכיש והולך לקנות מחשב.. ואני לאידוע איזה ראוטר לבחור מביניהם..

הבנתי שב3COM הזה יש בעיות בהורדה וצריך חיבור מיוחד.. מצד שני יש את הלינקסס שאין איתו שום בעיות אבל לאידוע זה קצת מוגזם 350 לראוטר

אני לאיודע איזה לבחור..

פורסם

אני לא בקי כל כך בתחום..אולי תשלח הודעה פרטית למומחי /מנהלי הפורום?

פורסם

?Linksys WRT54GL 54Mbps Router?

?3COM Cable/DSL Router? 100-75

או שאני אצטרך לקנות..

שניהם מגיעים עם כבל רשת בודד... באיזה אורך של 2 מטר משהו כזה.

הבנתי שב3COM הזה יש בעיות בהורדה וצריך חיבור מיוחד.. מצד שני יש את הלינקסס שאין איתו שום בעיות אבל לאידוע זה קצת מוגזם 350 לראוטר

זה לא חיבור מיוחד... זה חיבור PPTP...

פורסם

פחות משני מטר.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שזה מסובך.. ושזה יגרום לי בעיות כשאני ינסה לשחק ברשת למשל בפיפא כשמביאים אחד לשני את האייפי..

האם יש לי באמת ממה לפחד?

אגב למה כל מה שממליצים זה דווקא שתי הראוטרים האלה.. למה משהו שעולה 150 200 לא ממליצים עליו?

מה הבעיות איתם ניתוקים וכאלה? כי לא הגיוני שהדבר היחיד שכדאי לקנות זה רק 2 הראוטרים היקרים האלה ומעלה

פורסם

פחות משני מטר.

מה אתה מתקטנן איתי או שסתם אתה אוסף הודעות מתחת לשם?

מטר ושמונים סנטימטר.... :s07:

אני מפחד שזה מסובך.. ושזה יגרום לי בעיות כשאני ינסה לשחק ברשת למשל בפיפא כשמביאים אחד לשני את האייפי..

אני לא יודע איזה IP אתה מביע בFIFA... אבל אני מניח שזה הIP החיציני שאתה מקבל בהתחברות לספק.

אל תדאג, גם בPPTP אתה מקבל IP כזה.

אגב למה כל מה שממליצים זה דווקא שתי הראוטרים האלה.. למה משהו שעולה 150 200 לא ממליצים עליו?

מה הבעיות איתם ניתוקים וכאלה? כי לא הגיוני שהדבר היחיד שכדאי לקנות זה רק 2 הראוטרים היקרים האלה ומעלה

אני לא יודע על מה אתה מדבר, ה3COM 3CRWER100-75 לא יקר בכלל! אתה יכול למצוא אותו ב270ש"ח אם לא פחות - זה זול!

לגבי הנתבים שעולים 100 שקל, אני אסביר בדיוק למה הם זולים ולא כדאי לקנות אותם.

אז אם אתה יודע או לא כל השבבים בעולם מיוצרים ע"י פחות או יותר שלושה או ארבעה חברות במזרח הרחוק (אני לא מכליל פה את אינטל, AMD וכו' שמייצרים שבבים יעודיים וספציפיים). השבבים, שבין היתר מרכיבים את המעבד ואת הזיכרון של הנתב, עוברים במפעל סינון QA (אבטחת איכות) ומחולקים לכמה דרגות.

הדרגות הללו מתורגמות למחיר - שבב באיכות מצויינת יעלה יותר (מן הסתם) משבב באיכות בינונית או נמוכה.

אבל מה, החברות עדיין מוכרות את השבבים באיכות הנמוכה (יש מי שקונה).

עכשיו לא כל הרכיבים מגיעים ישר לחברה שמרכיבה אותה, הרבה מרכיבים, כמו המשדר האלחוטי, הם "רכיבים מהמדף" - כלומר חברה אחרת יצרה אותם ומוכרת אותם קומפלט. וגם פה יש דרגות, החברה שמייצרת את הרכיב מייצרת כמה דגמים של המוצר: הדגם החזק (שמיוצר מרכיבים טובים יותר), הדגם הבינוני (רכיבים מאיכות בינונית) והדגם הזבל (מרכיבים זבל).

אז אם יש חברה שקונה שבבים מהדרגות הנמוכות ורכיבים הדרגים הנמוכים, היא תוכל להציג נתב שעל הנייר שווה לנתב יקר יותר במחיר זול, אבלל ששווה ל(_._).

בנוסף, על מנת לתכנן נתב (לדוגמא) צריך מהנדסים והנדסאים וכו', אנשים שיהיו מקצועיים. אם אתה מוכר מוצר זול ואין לך שם קרוב לודאי שאתה לא מוכר כ"כ הרבה, וכנראה אתה לא תשכור את האנשים של הטופ בביזנס. מה שיוצא שגם התכנון של הנתב הוא גרוע, מה שגורם לעבודה לא יעילה של רכיבים ונתב ש"נתקעים".

אפשר לסכם במשפט: טעמה המר של עבודה גרוע נשאר הרבה אחרי שהתפוגג טעמו הטוב של המחיר הזול.

אלו היו 60 שניות על יצור מכשירים אלקטרוניים.

על זה שרפתי את הזמן קריאה לפני השינה... :screwy:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על ההסבר.. :xyxthumbs:

עכשיו נגיד ושינתי את החייגן של ה3COM כמו שצריך.. האם יווצר לי בעיה בתוכנות הורדות ואני יצטרך להגדיר בהגדרות דברים מיוחדים שלא הייתי צריך להגדיר בראוטר של לינקסס? או שהחייגן השונה לא יגרום לכך שאני אצטרך בהגדרות בתוכנות הורדות שינויים כלשהם לעומת חיבור לאינטרנט עם חייגן אחר..

פורסם

תודה אחי על ההסבר.. :xyxthumbs:

עכשיו נגיד ושינתי את החייגן של ה3COM כמו שצריך.. האם יווצר לי בעיה בתוכנות הורדות ואני יצטרך להגדיר בהגדרות דברים מיוחדים שלא הייתי צריך להגדיר בראוטר של לינקסס? או שהחייגן השונה לא יגרום לכך שאני אצטרך בהגדרות בתוכנות הורדות שינויים כלשהם לעומת חיבור לאינטרנט עם חייגן אחר..

שום דבר שונה.

החייגן הוא רק אמצעי ליצירת הקשר הראשוני, ברגע שעשית את זה הכל אותו דבר וסטנדרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים